1

Tema: Alternativni ponudniki

Zdravo

Me zanima, če ima kateri kakega drugega operaterja (TV, internet) razen Telemach?
Razmišljam o cenejši ponudbi (Amis), ampak so bojda tehnične težave.

Prosim, če delite svojo izkušnjo.

Hvala.

2

Re: Alternativni ponudniki

V začetku decembra prenesel internet+telefon iz Amisa na Telemach. Tako da imam sedaj trojčka. Za skupno nižjo ceno imam sedaj več. O kvaliteti bomo pa še videli. Zaenkrat zadovoljen.

Re: Alternativni ponudniki

Telemach cenejši? Hm...kako...za trojček plačujem cca. 50 € na mesec!
Mene zanima ali ima kdo uporablja T2? Namreč s telemachom sem ZELO razočaran, saj dnevno pade linija interneta tudi do 50 krat, pa kljub prijavam reklamacij ne storijo nič. Tako sem dal povpraševanje na T2 in so odgovorili, da je možnem priklop. Pri njih stane mesečni paket 26€ ( internet in TV), kar je občutno manj, ne vem pa kako je pri njih s kvaliteto storitev!

LUKA

4

Re: Alternativni ponudniki

Telemach cenejši: prej sem imel Telemach za TV in Amis za internet/telefon. Zato je sedaj ceneje.

Zaenkrat meni Telemach deluje ok. Ni pa perfektno, kot je bilo pri Amisu. Hitrost, kot jo imam sedaj, pa mi itak nihče drug na kablu ne more zagotoviti.

Re: Alternativni ponudniki

Konc koncev je stabilnost bolj pomembna od hitrosti, katere ponujajo in s tem zavajajo narod, kdo pa rabi za domačo uporabo 120/4 Mbps interneta, za facebook in maile...bučke totalne. Stabilnost linije pa pod nivojem, še ADSL pred desetimi leti je bil bolj stabilen, sicer z drugimi težavami, linija pa ni padala vsake 10 min. Res a ve kdo kako je s T2?

LUKA