21

Re: Lokalne volitve 2018

Spoštovane Lovrenčanke in Lovrenčani.
Iskrena hvala vsem, ki ste mi danes namenili vaš glas. Verjamem, da sem vas prepričala s svojim programom, s svojo listo in s svojo strokovnostjo. Vem, da bi vam v naslednjih letih bila v ponos.
Vaše zaupanje mi pomeni zelo veliko in predstavlja temelj za delo v naslednjih štirih letih. Moja lista in jaz se bomo potrudili, da vas ne bomo razočarali.
S spoštovanjem
Sanja Miljuš Herman

22

Re: Lokalne volitve 2018

Rezultati na https://www.lovrenc.si/objava/153485
S preferenčnmi glasovi se je v svet uvrstila Staša Pernat Lesjak

23

Re: Lokalne volitve 2018

Staša je izjemna punca, bilo mi je v čast sodelovat z njo v tem predvolilnem obdobju. Prav tako s celotno ekipo "Sanjo za županjo"! Sanja je še vedno moj kandidatka za županjo, saj je s svojo strokovnostjo, odločnostjo in izjemnim javnim nastopom pokazala, da je iz pravega testa. Žal je pri svojem delu tudi preveč skromna, tako da so njeni prispevki v kraju v preteklosti mnogim bili neznanka. Moram priznat, da tudi sama, čeprav sva prijateljici, nisem poznala vseh razsežnosti njenega dela pri UP-orniku. Takšna je in zato jo cenim!
Sedaj bosta Sanja in Staša zastopali tim v občinskem svetu. Idej in energije imamo veliko.
Vem, da bosta to opravili strokovno, konstruktivno in v dobro vseh krajanov!

24

Re: Lokalne volitve 2018

V današnjem Večeru še nekaj besed o županskih kandidatih v drugem krogu: https://www.vecer.com/lovrenc-na-pohorj … om-6616731

25

Re: Lokalne volitve 2018

Haha, uspehe pripišemo sebi, za neuspehe so pa krivi drugi smile Dober šef prevzame odgovornost za oboje!

26

Re: Lokalne volitve 2018

Marko, iskrene čestitke za nastop na soočenju na BKTV! Danes si si prislužo vstopnico za zmago!
V nedeljo grem na volišče in ti podarjam svoj glas. Vsi, ki se strinjate z mano in v nedeljo ostanete doma, zapravljate možnost za spremembo! Čisto vsak glas šteje! Stopimo skupaj in gremo naprej!

Re: Lokalne volitve 2018

"Tudi sama nosim breme, da obljube niso bile izpolnjene in me lahko z vso pravico kritizirate, vendar nosim tudi odgovornost, da vam sporočim pravi obraz zgodbe, ki se imenuje Marko Rakovnik za župana.

Tokrat tej zgodbi moj odločni NE!" (Helena je to zapisala)

Helena kakšen salto mortale!!!!! In ti o morali, pošteni drži! So v ozadju kravje kupčije? Pa lep pozdrav Rado

28

Re: Lokalne volitve 2018

Pozdravljeni g. Rado!

Z Markom sva si segla v roko, pogledala v oči in sprejel je mojo kritiko. Tako on kot ekipa, ki stoji za njim, so mi dali zagotovilo, da se zgodba ne bo ponovila. In če imam na izbiro EGO, ki je zrastel do neba in človeka, ki si zasluži še eno možnost, zagotovo izberem to drugo. Sinoči smo imeli možnost gledati zamerljivost, jezo, maščevalnost in nadutost na eni strani in dober program z dobro ekipo na drugi. Moralna odločitev za dobrobit kraja je potemtakem očitna.

Lep pozdrav, Helena

Re: Lokalne volitve 2018

Helena Jaz pa menim, da smo sinoči gledali človeka, ki je veliko storil za Lovrenc in ki ima konkreten program ter kandidata, ki je premalo storil (glede na na položaj v občini) in, ki ima le všečen in premalo ambiciozen program. Odločali pa bodo seveda Lovrenčani in njihovo odločitev bom spoštoval.
Glede tvojih odločitev pa imam svoje mnenje.
Pa lep dan želim.

30

Re: Lokalne volitve 2018

Lepo je, da si dovolima imeti vsak svoje mnenje. To znam cenit.

31

Re: Lokalne volitve 2018

Končno sem se spomno gesla da lahko zaj neka napišem. Okol vsake oblasti so priskledniki, ki si obetajo koristi. Tak zaj ene skrbi da bo konc ugodnosti ti drugi si pa mogoč kaj noviga obetajo smile
Je pa lepo videt mlajšo populaciji kak resno jemljejo volitve in zgleda hočejo spremembe. Stari tak nebomo več dolgo naj si mladi posteljejo svoje. Joško pa tudi ne več tak fit mu je videt kak se razp***i za vsoko malenkost smile smile Naj uživa v penziji in se je ja vlki gospodarstvenik in bo lahko svetovalec sosednjim SD županom tak ko je dosedanjih 8 let z njimi vsakodnevno sodeluval smile smile

32 Nazadnje urejal Anžej (30.11.2018 11:27)

Re: Lokalne volitve 2018

Fonz, dobrodošel nazaj. Nekak ni blo prave razprave letos tu, zgleda se na facebooku ljudje bolj upajo izrazit svoje mnenje, nekdaj pa so se eni tu skrivali za anonimnimi imeni.
Počaščen da me šteješ med mlajše. Res je, želimo si sprememb. Ne rečem da dosedanji župan ni naredil kake dobre in koristne stvari, sem pa mnenja da bi lahko naredil precej več, bolj racionalno, z več državnimi in EU sredstvi ter predvsem z bolj korektnim odnosom - zdaj slišimo samo "jaz, jaz, jaz", kot da v občinski upravi ni zaposlenega nobenega prizadevnega, ki so skrbeli za papirologijo ali pa občinskega sveta, ki je mukoma brzdal "na horuk" ideje ker je itak pol stvari šlo mimo nekih srednjeročnih planov, kot da prostovoljci v društvih ne obstajamo, prireditve in promocija pa se sama od sebe dela. Na njegovem privat facebooku kar naenkrat polno slik projektov... prej pa 8 let komaj kaka informacija kaj se bo delalo. Pa da ne govorim o ustrahovanju drugače mislečih, užaljenosti ob drugačnih mnenjih, grožnjami z ovadbami, bognedaj da bi imel kdo drug kako boljšo idejo...

Čas je za spremembe in da se za prihodnost naše občine izkaže še kdo z drugačnim pristopom in širšim krogom sposobnih ljudi... ne za lastno korist temveč z dobrobit vseh nas, ki tu skup živimo.

Je v današnjem Večeru na 19. strani prvi župan Franc Ladinek lepo pojasnil par nebuloz:
http://shramba.lovrenc.net/anzej/klepet/vecer29112018.jpg
(klikni sliko za povečavo)

33

Re: Lokalne volitve 2018

Takšne cvetke me vedno nasmejejo:

rad bi ga spomnil, da je na zadnji seji občinskega sveta 2010 glasoval proti projektu, s katerim se je kasneje hvalil

in

Je že vse zmenjeno z ministrom

roll

Re: Lokalne volitve 2018

Lepo je videti, da še kdo upa javno spregovoriti o sedanjem županu, g. Manfredi. Veliko jih le bere, si svoje misli in previdno opazuje. Ob vsakem poskusu argumentiranega govora naletiš iz njegove strani ali njegovih podpornikov na žaljenje, zavajanje ter izrekanje neresnic ali polresnic. Prav je, da ima vsak svoje mnenje, vendar to ne pomeni, da za dosego cilja lahko izrečeš vse, kar ti pade na pamet. Še posebej ne župan. Lep primer je županova zadnja video predstavitev, kjer v 10 minutah, za bodoča 4 leta, natrosi projektov za več kot 30 miljonov, v zadnjih štirih letih pa je bilo realizirano bore malo. Ceste niso razvoj, so nuja, ki bi jih morali že zdavnaj imeti. Bojim se, da čim bo konec volitev, bodo ti njegovi projekti spet romali v predale.

Ob vsem tem pa bi želel županu nekaj le priznati. V predzadnjem soočenju - klepet ob kavi, je poleg želj in skrbi po mojem zdravju, izrazil, da naj uporabim "več zdrave pameti, se vsedem in razmislim neke stvari". Prav ima. In to velja za vse nas. V nedeljo se vsedimo, dobro razmislimo, uporabimo zdravo pamet in se odločimo. Sam sem se odločil za spremembe. Zato bom volil Markota - za župana.

Slepnica, Zoran Krebs

35

Re: Lokalne volitve 2018

Bog dej.

Da vam kuj povm, da sn jezn ko bk. več ko tri lieta sn biv bres totiga proklemanskiga intrneta. zodnč pa sn čapno oniga čupaviga od telemaha, pa ga tak zlasav, da mi je pali na roko gr skapav mnda nih sednsto metrov pa not čisto frišn kabl položo. Mu bom jas že pokozav.

lodi božji, a vte, ko se je pa mni naredlo. Se mi je ries kuj zafrdresalo fse skop. Zodnč, ko je noš župan mev tsto politično sroje, pa mi je obečav, da bo po mni pršo pa me pelav dovta da bom žiher tste dare letance jedo. Tak ko me pa tod na volitve pele vsoke štiri lieta. a vte, da ti ga narca či blo po mne. tak sn biv jezn, da sn se tak darl, da so mi sovze po harbti du tekle. kne se hecam. Ko vi jo daro vete kak sn jas ceglav. pa tak keko sn pale ču, sploh či letanc peko, samo niga marzliga odojka je mev, pa neko store čevape. toko jas tak čimam rat.

no, da vam povm, da čisn šov volit v parvi rundi. zaj pa pomaje bom šov, če bo le diri po mn pršo. ne vem, če nebom jas todi totiga mlodiga poba podparl, Markeja al kodi mo je ž jme. če ga bo diri videv, naj mo reče naj te pride po mne, tak ko je joško pršo vsoko lieto. pa da mi bo pali pomogav prav načrgolit na oni list, tak ko mi je joško zmierom pomogav. al pa če skop prideta, pa žiher še molo mošta ruknemo to pr mni.

zaj pa marem jt, ko mi je bobnca lih vunatne goče zaštrikala, da se žiher grem v grobn vašlat. vada je pa tak tapla da se kuj tak kadi vun, ko ribe švicajo spod not.

36

Re: Lokalne volitve 2018

PunBB bbcode test

Re: Lokalne volitve 2018

No pa se je eden od Markovih "stricev iz ozadja" sam odkril v zapisu v Večeru. Jih je še nekaj in še kakšna teta in je fino, da prihajajo na plano. Lovrenčani pa naj presodijo, kdo bo v prihodnje vodil občino. Marko zagotovo ne!

Re: Lokalne volitve 2018

Bogi Grabenvirt! Že celo življenje ga preganja bratrančev politični uspeh. Jutri je volilni molk in da ti ne bo dolgčas, si poglej film "Anger management" in zravn zapoj:"I feel pretty, oh so pretty…"

39

Re: Lokalne volitve 2018

Koločnksrojo, zaradi takih anonimnih zapisov, kreiranih v zadnjem trenutku, z namenom blatenja, ima ta klepetalnica negativni prizvok! Ni fer in ni pokončno.
Prav pa je, da si je Ladinek Franc vzel možnost in povedal svojo stran resnice, saj je s strani aktualnega župana bil večkrat oblaten in brez možnosti obrambe. To tudi ni fer in ni pokončno.

Re: Lokalne volitve 2018

Res imam zaradi tega nočne more koločnksrojo! Ti pa zaradi mene.