21

Re: Nalaganje Viste

Zdaj pa probaj vse stroške seštet, ki si jih imel s to reklamacijo.. Mogoče boš naslednjič raje doplačal 100€ in imel prednaložen operacijski sistem (povečini lahko pri prvem zagonu izbereš med XP, vista ali vista 64). Dobenih driverjev, dobenih nastavitev.. v bistvu nič ni potrebno nastavljat.

Če se ti vse skupaj zruši, pa si operacijski sistem s par kliki postaviš na tovarniške nastavitve (ali PREKOPIRAŠ iz DVDja). In spet brez ištalacij..

Tak, da upam, da tisti, ki še niste začeli razmišljat v tej smeri - razmislite.

22

Re: Nalaganje Viste

Sam če ti crkne trdi disk ti nič ne pomaga drugega, kot servis (ali pa si sam kupiš novega).
Pomaga kakšna posebna oblika garancije, ki ti omogoča hitrejše (24 urno) popravilo. HP ima za ta namen neki Care Pack. Ampak ne samo podaljšanje garancije ampak takojšnje popravilo oz. vsaj nadomesten izdelek v času popravila. Pozna kdo to?

23

Re: Nalaganje Viste

Všeč mi je zdaj kar si je izmislila toshiba. Za bilokaj dobiš nov prenosnik. V to je všteta tudi kraja. kako je pa to v realnosti pa nebi še znal povedati smile

smile Kuj Neka smile

24

Re: Nalaganje Viste

Dobil prenosnik nazaj v ponedeljek, vse laufa normalno. So pa bli dečki na servisu tolko prijazni in ugodili moji prošnji, ki sem jo poslal poleg in sicer, da mi oni naložijo Visto. big_smile

25

Re: Nalaganje Viste

Torej so popravljali skoraj 30 dni. Sem bil kar blizu roll