1

Tema: Dobrodelni koncert društva Orir

Po kar nekaj časa je bila včeraj popoldan dvorana našega kulturnega doma ponovno nabito polna, marsikdo je moral tudi stati. Društvo Orir, pod vodstvom predsednice Saše Perkljič je pripravilo čudovit koncert s številnimi nastopajočimi. Poseben gost večera, Adi Smolar je vse prisotne napolnil z modrimi mislimi, s poskočnimi ritmi pa večina ostalih nastopajočih. Teh je bilo res veliko in vsi so bili enkratni. Vsaka čast organizatorici. Uspelo ji je, da smo gledalci ta večer, poln glasbe, smeha in dobre volje maksimalno izkoristili, kakor tudi, da je bilo zbranih dovolj prispevkov, da bo lahko marsikateri družini polepšala prednovoletni čas. SAŠA, KAPO DOL!!

2

Re: Dobrodelni koncert društva Orir

Se strinjam, Saša kapo dol!

Ne samo, da je uspela zbrati celo paleto nastopajočih, uspelo ji je tudi zbrati nagrade za donatorje prostovoljnih prispevkov, med katerimi je bila glavna nagrada kar polet z letalom! Enkratno vzdušje ni bilo samo v dvorani, temveč tudi v zaoderju, nadaljevalo pa se je v prireditvenem centru, kjer so pogostitev (In to kakšno!!!!) pripravile zeliščarke in kmečke žene.
Zagotovo je to opazil tudi naš župan in bo to priložnost, da popravi napako narejeno pred leti, ko jo je prek javnih del dal na cesto pometati. Če bi imeli takšne povezovalne in aktive ljudi postavljene na pozicije TICa ali prireditvenega, seveda tudi občine, kaj bi vse lahko ustvarili za mesečno plačilo.

P.S.
Saša še vedno išče službo!

Re: Dobrodelni koncert društva Orir

Foto utrinki:
https://www.flickr.com/photos/129194428 … 9468638524

4

Re: Dobrodelni koncert društva Orir

Tudi v današnjem Štajercu smile
http://shramba.lovrenc.net/anzej/klepet/stajerc-2017-11-23.jpg