1

Tema: Bankine

Pozdravljeni,
ker se dnevno srečujem s problematiko, ko so bankine nenormalno zakoličene in ob cesti naloženo staro drevje počasi izgubljam potrpljenje. Enostavno se vozim pod stresom, ker nikoli ne veš kdaj se moraš srečati z nasproti vozečim avtomobilom (in ti so - žal vedno večji / širši ...) in potem voziti vzvratno kot budalo ... Naj mi nekdo pove kam se lahko obrnem, da se to uredi. Ali res lahko vsak počne kar mu je volja? Ali obstaja zakonodaja, ki urejuje bankine?

2

Re: Bankine

Nič več klepetalnica - samo gledalnica sad.

3

Re: Bankine

Vsi pridete sem, ko vam kaj ni prav, redki ko bi blo primerno koga pohvalit. Saj se bližajo volitve, kmalu bo bolj živahno wink

Za lokalne ceste skrbi občina, če na cesto pade drevo z zasebne goše pa ga mora odstranit lastnik. Po državnih cestah pa še nisem videl drevja, ki bi oviralo promet.

4

Re: Bankine

smile
Gre za to, da lastnik zelo pazi na svojo lastnino in je zemlja ob cesti zakoličena z vsemi možnimi koli in ob cesti nastavljeno staro drevje, da se ne moreš varno umakniti nasproti vozečemu vozilu. Zanima me koliko od ceste (asfalta) je določena oz odmerjena bankina?