1

Tema: Čistilna akcija

Če so občani imeli čistilno akcijo 7.aprila, koga pa te zdaj občina vabi na čistilno akcijo? Meni te županove poteze niso ne blizu, še manj so mi jasne. Jaz sem vedno mislila, da nekdo pod rdečo barvo dela pod parolo: "V slogi je moč!".

2

Re: Čistilna akcija

Mogoč pa misli pometat pred svojim pragom, bo mel kar preci dela.

Re: Čistilna akcija

Vsaka čast Mreži prostovoljcev. Kljub nerazumljivi potezi župana, da občina ponovno organizira čistilno akcijo, po tem, ko je bila le ta z veliko truda in samoiniciative Mreže prostovoljcev in osnovne šole,  organizirana in izvedena pred enim tednom, so se ponovno odločili sodelovati. To je pravi karakter in namen dobromislečih, ki so sposobni prestopiti lokalno zdraharstvo in slediti cilju za skupno dobro in lepši Lovrenc. Se vidimo v soboto!

4

Re: Čistilna akcija

A te podrte dreve med drevesnico in Geratičem so bile v okviru čistilne akcije? Škoda da ste vse podrli ker jerebike so lepe in bi samo one suhe lahko vun spucali!

5

Re: Čistilna akcija

Sem tudi jaz ob vožnji z avtom mimo teh dreves mislil da so potrebne samo malo čiščenja. Pa sem bil včeraj poleg pri podiranju in videl, da skoraj ni bilo drevesa brez suhih vej in je kar prav, da se bo to počistlo (nujno da se izkoplje še štore in redno kosi).
Če pa bi enkrat tukaj zasadili drevored, bi bilo še posebej lepo.
http://shrani.si/t/1S/mU/1ck5pigv/img20180421103210065burs.jpg