1

Tema: Jožkizmi

Jagodni izbor prelestnih izjav Jožice iz nekega vzporednega Lovrenca... vsakršna podobnost z resničnimi osebami in dogodki je zgolj naključna!

Je Jožica šla s plehmuziko na Vis. Po naporni nočni avtobusni vožnji je sledila še nekajurna zibajoča vožnja s trajektom. Utrujena je stopila na trdna tla Visa in zavzdihnila "Naslednjič bi bilo bolje, da se peljemo s kormoranom."

2

Re: Jožkizmi

Jožica se rada pokaže pri maši za velike praznike in na pogrebih. Tak je šla za veliko gospojnico v Pušavo in med povzdigovanjem jo preblisne "Kaj avtobusi turistov na Lovrenških jezerih, romski turizem v Puščavi bi morali razvijati!"

3

Re: Jožkizmi

Lovrenška marzla vada je bla nekdaj pojm kvalitete! A zaj ko tak dolgo čakamo na obnovo vodovoda skoz trg se večkrat skvari, da jo je treba prekuhavat. Te pa Jožica na toti lepi in zanimivi občinski spletni strani prebere analize in olajšano izjavi"Bakterije že vun skuhaš ampak še dobro da v noši vadi ni plebiscitov."

4 Nazadnje urejal Pepca (04.10.2018 11:22)

Re: Jožkizmi

Je šla Jožica lani konec Jezernikovih dnevov na zaključno prireditev in videla župana v krasnem belem poletnem gvantu. Ko pa je slišala še njegov govor in je navdušeno aplavzirala in kasneje ostalim na veselici razlagala "Tak lep govor je mel naš ljubljeni župan da so ble na koncu stoječe ovulacije."

5

Re: Jožkizmi

Daj še kako napiši npr. ono o pometnih telelefonih al pa abstinentih