1

Tema: Jezernikov dnevi 2019

Jezernikovi dnevi so pred vrati in se jih že veselimo. Kako bodo izgledali in kakšen bo program, pa žal danes, štiri dni pred prvo prireditvijo, oglaševano na oglasnih deskah v kraju, krajani še vedno ne vemo. Imamo pa vse informacije o prireditvah v Rušah v okviru Letnega odra. Ocenjujem, da se zadev odgovorni v našem kraju lotevajo dokaj neodgovorno.

2

Re: Jezernikov dnevi 2019

Popravljen program je zdaj objavljen na https://lovrencan.si/lovrenc-danes/jeze … nevi-2019/

Re: Jezernikov dnevi 2019

In vsi krajani smo se razveselili zloženke, ki nas je pričakala v nabiralnikih ?!?

4

Re: Jezernikov dnevi 2019

Iskrene čestitke Tackanom za izpeljano prireditev! Imam občutek, da je z izbiro lokacije, Lovrenc dobil svoj "Letni oder".

5

Re: Jezernikov dnevi 2019

Jezernikovi dnevi so za nami. Rada  bi čestitala prireditvenemu odboru za uspešno organizacijo ter za vse osvežitve, ki so jih vnesli z novimi idejami. Še posebej me je navdušila zaključna prireditev. Tako dobre, pa že dolgo ne. Bilo mi je všeč, ker so sodelovali domači izvajalci - Lovrenčani za Lovrenčane, kot je že nekoč bil koncept Jezernikovih dnevov. Opazila sem tudi spremembe v protokolu. Zelo domiselno, preprosto, tekoče.

Vsaka stvar, če je še tako dobra, ima prostor za izboljšave. Moji predlogi:
- pravočasno začet z reklamo in jo raširit izven meja občine;
- vzpostavit centralno točko obvečanja o Jezernikovih dnevih, da so vsi podatki zbrani in pravočasno objavljeni na eni strani;
- časopisni članki in televizijski prispevki so dobrodošli, vendar opisujejo pretekle dogodke. Mogoče razmislit o konceptu, kako ljudi preko teh medijev privabit na dogodke;
- v reklamo Jezernikovih dni vključit ponudbo prenočišč, gostinske ponudbe, obrtnikov in kmetov ter jim pomagat ustvarit podjetniški plato za promocijo in prodajo. Odličen primer tega je izvedba predstavitve Koče Dobnik, kjer so gostitelji omogočili predstavitev vseh, ki združeni tvorijo celovito ponudbo turizma v Lovrencu.