1

Tema: Obvestila o predvidenih elektro izklopih

Predvsem v zimskem času znajo biti izklopi elektrike neprijetni, ker izpade tudi ogrevanje.
Če želite biti informirani o predvidenih izklopih in času trajanja, se je najbolje naročiti na obvestila po epošti ali SMS, ki jih Elektro Maribor ponuja preko eStoritve - https://em-eracun.informatika.si/eRacun_4.0/prijava.jsf . Za registracijo potrebujete št. merilnega mesta in tovarniško št. števca, kar odčitate z zadnjega elektro računa. eStoritve omogočajo tudi pregled nad porabo.

Izklope lahko spremljate tudi preko strani https://www.elektro-maribor.si/omre%C5% … -izklopi/, na https://lovrencan.si/ imamo desno spodaj izluščene samo izklope za našo občino, najave pa so menda tudi na radiju.

2

Re: Obvestila o predvidenih elektro izklopih

Dobra stvar bi bilo tudi obveščanje po emailu ali sms o neustrezni kvaliteti vode v Lovrencu (kot je današnja novica na spletni strani)?

3 Nazadnje urejal maxi (10.12.2019 23:44)

Re: Obvestila o predvidenih elektro izklopih

to pa je "RES" novica dneva"...samo napiši pošteno vzorec vode v Lovrencu je bil odved dne 3.12.tega leta......samo,ker imamo tako hitro obveščevalno službo na " NOŠI" občini, smo že lahko vsi po malem zboleli za kakšno virozno okužbo pa nič zato,tam se ne bo  nihče premakno ...oh,kako lepo je biti v službi na občini.pa še eden "resnični vic" o OBČINI....
-dober dan,sem dobil občino?
-ja ste dobili občino.
-hvala bogu,ali lahko dobim kakšen vic od vas?
-gospod nimamo " cajta" tukaj se dela!
ha ,ha dober vic....pa dajte še enega " POVEDATI"....
.............................................................................

4

Re: Obvestila o predvidenih elektro izklopih

Sem slučajno naletel na portal https://mojelektro.si/, ki omogoča dnevne in 15. minutne vpoglede v porabo el. priključka. Morda komu pride prav - meni bo smile