141

Re: Lovrenška ZIBELKA

Danes je najlepši dan tudi v družini Švajger. Simona in Marjan sta namreč postala ponosna starša svoji princeski Lili, Filip pa je  končno postal ponosni starejši bratec;) Iskreno vam čestitamo in vam želimo še veliko lepih skupnih trenutkov.

142

Re: Lovrenška ZIBELKA

Danes sta drugič postala starša Katja Uršnik in Tomaž Sušec. Veliki bratec Anej je dobil sestrico. Iskrene čestitke vsem;)

143

Re: Lovrenška ZIBELKA

Še na dva malčka smo pozabili ( hvala za opozorilo:))
V juliju je postal očka Rok Sojč, prvič pa starševsko srečo okušata tudi Lucija in Marcel Križevnik.  Čestitke vsem;)

144

Re: Lovrenška ZIBELKA

12. novembra sta prvič spoznala svojega sinčka Martin in Nina Zlodej. Mali korenjak sliši na ime Jaka. Iskrene čestitke in imejte se radi;)

145

Re: Lovrenška ZIBELKA

Božiček je prinesel najlepše darilo - majhno princesko Nežo, presrečnima novopečenima staršema Alenu Skačedovniku in njegovi izbranki Janji. Iskrene čestitke vsem.

146

Re: Lovrenška ZIBELKA

Še ena mala punčka več v naši kotlini:) Presrečna starša sta postala Ciril Korošec in njegova žena Sonja. Iskreno vama čestitamo, mali princeski pa želimo zdravja in brezskrbnega otroštva;)))

147

Re: Lovrenška ZIBELKA

V soboto je Beti Podlesnik že četrtič postala ponosna mamica sinu, ki je dobil ime Vid. Iskrene čestitke vsem, malček pa naj bo zdrav in naj ga v življenju spremljajo le lepe stvari;)

148 Nazadnje urejal biba (03.06.2016 18:19)

Re: Lovrenška ZIBELKA

Danes smo lahko lovrenčani upravičeno ponosni, saj smo dobili, ne samo enega, temveč kar dva nova sokrajana:)

Maja Hostnikar in Rok Kaube sta postala ponosna starša malega korenjaka, ki je dobil ime Tin. Želimo vam veliko lepih skupnih trenutkov;)

Špela Španbauer in Gregor Krajnc sta dobila še eno lepo princesko, ki nosi ime Valentina. Tudi vsem vam iskrene čestitke, bodite zdravi in srečni.

Ne smemo pa pozabit še omenit, da sta v mesecu maju drugič postala starša Andreja Kasjak -Vračko in Primož Vračko. Sestrici Tinkari se je pridružil bratec Toni. Iskrene čestitke!

149 Nazadnje urejal grobn (02.08.2016 12:48)

Re: Lovrenška ZIBELKA

Mamici Barbari, atiju Danijelu ter bratoma Klemnu in Žigi se je včeraj pridružila še očarljiva deklica Mia Ovčar.
Iskrene čestitke vsem!