andrej.reky je napisal:Lahko pa se ustavite v Lehnu.... in si pogledate travnato igrišče, ki ga končujejo poleg že obstoječega.... Bi se lahko malo zamislili pri nas.... Na lastna ušesa sem slišal, kako je v nedeljo sodnik našim fantom zabrusil, da so lahko srečni, ker jim na takem igrišču sploh dovoli igrat...!!!!!!!!! Žalostno!!!!!!
Prvo je treba povedati, da so naši nogometaši krepko na prvem mestu v 2. Koroški ligi, in da se jim obeta preboj v prvo ligo. Fantje še sploh ne poznajo poraza. So jim pa dali jasno vedet, da s takim igriščem nikakor ne bodo dobili soglasja za napredovanje.
Zadnjič sta se dva gostujoča nogometaša fajn poškodovala zaradi našega "vrhunskega" igrišča. Eden si je celo huje poškodoval koleno. Za vse to si kriv ti, dragi župan! Svetniki smo "našli" denar v proračunu za preplastitev. Zdaj je pa naloga občine, da stvar realizira. Sem postavil vprašanje na občino, kako je s to preplastitvijo, pa sploh nisem dobil odgovora!!!
Kakšno ceno bo še potrebno plačati, da se bodo stvari začele premikati v pravo smer? Koliko zvitih gležnjev še bo potrebnih? Koliko potolčenih kolen? Za vse to je krivec samo eden. To je naš lokalni šerif, gospod Manfreda!
In ja, v Lehnu gradijo travnato igriče zraven obstoječega alsfaltnega igrišča. Koliko obljub o travnatem igrišču je bilo v prejšnem mandatu? In kaj se je naredilo? NIČ! Nekaj se je delalo na "črno", potem pa se je vse opustilo.
V Lovrencu se za nogomet nikdar ni naredilo kaj dosti in zgleda, da ta trend obstaja še zdaj naprej.
Bodimo raje ponosni na VSE naše športnike, ki jih naš kraj premore in jim omogočimo normalno delovanje.
Se opravičujem, če morda to ni primerna tema, ampak to mi je res ležalo na srcu