Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 96 97 98 99 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....
VČOSIH .... JE BILA TO ZGRADBA V KATERI SO BILA STANOVANJA, HLEVI ZA KONJE OD GG-ja IN VELIKI SKEDENJ ........
danes je tukaj vhod v trgovino v spodnji Mercator, za starejše je to spomin, za mlajše pa v vednost, kaj je bilo prej
kar nekaj me jih je poklicalo o tej zgradbi, zato za lažjo razlago mlajšim o tem poslopju, kjer je sedaj Mercator, poslovni prostori in stanovanja, pošiljam sliko (edino kar imam), kako je izgledalo pred nekaj desetletji
VČOSIH ............................... PRI KIEFFERJU in MALO NIŽJE, PROTI PUŠČAVI .........................
Kiefferjeva vila, s parkom pred njo, okoli leta 1900
na sliki mlada kovača, okoli leta 1950, kladiva so bila še takrat na vodni pogon, na sliki moj oče in Garneš Anton
pogled na Puščavo in spredaj desno na žago, leta 1925
Lepi cajti... dosti sem se plazil po lovrenskih strehah zaradi teh anten, sploh ko je POP TV zacel oddajat mislim da leta 1995.
Iz slike predvidevam da sta zgornji dve ozko pasni VHF, spodnji dve pa verjetno UHF.
Teh frekvenc (analognih) danes seveda ni vec...
Lepi cajti... dosti sem se plazil po lovrenskih strehah zaradi teh anten, sploh ko je POP TV zacel oddajat mislim da leta 1995.
Iz slike predvidevam da sta zgornji dve ozko pasni VHF, spodnji dve pa verjetno UHF.
Teh frekvenc (analognih) danes seveda ni vec...
točno tako je bilo in dobro opisane vrste anten
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....