Re: Ceste

Table še vedno stojijo, ceste bodo popravljene... in to res ne s šajtergo in lopato...
Ej LuckyBastard, da nisi ti v konfliktu sam s sabo?
Bi mel rad ceste popravljene, pa bi jih še rajši ril dalje!?

22

G.Rakovnik,bodimo realni:popravlja se samo ena cesta . Ostale so že kar enčas suhe ,znaki pa še kar stojijo.Ne vem kako naj si zdaj pripelemo kakšen gradbeni materijal ali pa "liframo "les ,ki je za nas denar, ne da bi silili v prekršek.
No pa še nekaj spoštovani Marko glede na čas tvojega pisanja bi te prosil, da ne širiš babjih čenč med službenim časom.Ne plačujemo te zato!

23

Kapo je napisal:

G.Rakovnik,bodimo realni:popravlja se samo ena cesta . Ostale so že kar enčas suhe ,znaki pa še kar stojijo.Ne vem kako naj si zdaj pripelemo kakšen gradbeni materijal ali pa "liframo "les ,ki je za nas denar, ne da bi silili v prekršek.
No pa še nekaj spoštovani Marko glede na čas tvojega pisanja bi te prosil, da ne širiš babjih čenč med službenim časom.Ne plačujemo te zato!

O jaa se popolnoma strinja.

Hmm sem slišal da je na rdečem bregu kljub tabli občina dovolila odvoz lesa od enga kmeta. (ker bi naj bila cesta suha). Malo za tem je "baje" na občino klical en ko les kupuje. In povedav je je teren tako razmočen da njegov šofer niti s praznim tovornjakom nebi upav pelat. In potem imamo zorganizirano občino... Še vedno pa se čudim da so vsi znaki tam kot so bili, da ji ni kakšen domačin bek vrgo oz skril. Sicer pa en tak zna kolk jaz vem je prej bil vreden bivših 150000 SIT. malo si preračunajte v kubike šodra. Pa bi ble vse ceste lepe če bi jih s tem dnarjem šodrali.

24

LuckyBastard je napisal:

Tabla še vedno stoji, cesto popravljajo....pa ne s šajtergo in lopato....
Je občina v konfliktu sama s sabo?

No ja seveda ne s šajtergo... kot da kamion poln šodra NIMA več kot 4t osne obramenitve.

Rakovnik Marko je napisal:

...pa so ti menda zaradi pijanščine izpit vzeli!?

Opa..., ko zmanjka argumentov.... se začne osebni napad... tipično slovensko. smile

26

No se nekaj se je zvedelo, da je izvajalec, ki dela posip po makedamskih cestah, tudi solil (šlamparija) in zato se toliko poseda in ima občina toliko stroškov z popravilom makedamskih cest.
Naj terja tistega, ki je nespameten in je navozil sol. Vsi vemo kdo je to

Najprej pred svojim pragom ščisti

27

Z odgovornostjo v naši državi je pa bolj slabo...

28

No ja celo znake so umaknili. smile

29 Nazadnje urejal sosed (20.04.2010 23:18)

http://www.youtube.com/watch?v=ezvdk-CekIs

pa poslušajte to pesem. kar resnična...

evo tak pa smo na pov odrezani od sveta. pa je šla cesta ob radolni v 3 pm... kaj je toti lubi sajko dav županu za en pok dnara v žep da mu je to pusto delat

30

Sicer sem že pozen z totim vprašanjem, samo me pa zanima, če nimajo pravice krajani pred tem ko ti vtrgajo cesto pred hofom biti nato obveščeni? Je kdo vprašal nas krajane če se strinjamo z gradnjo? Se je podpisovala kakšna peticija proti?

Še vedno pa mislim da je večina skladov za gradjo tega velikega projekta ki je vsaj tako velik kot naša kanalizacija financirala evropska unija. No če se motim me naj kdo popravi.

smile Kuj Neka smile

31

Novembra je bilo izdano obvestilo o popolni zapori ceste in letos še eno o nadaljevanju izkopavanj. Pisno te morajo obvestiti samo če kopljejo po tvoji zemlji si mislim smile
Bi pa predlagal, da stanujoči ob trasi polaganja cevovoda pritisnete kako fotografijo pred, med in pod trganju ceste, ker zna biti to še kako zanimivo gradivo če bodo kake šlamparije.

32

kolk jaz vem nobenga ni kdo kaj vprašav. nevem kak se bo nekdo tam od sgerma pa tista okolica v lovrenc vozli ko bo cesta od gaja naprej zaprta...

ja maš prav fajn bi blo kaj poslikat

33 Nazadnje urejal MaTe0 (25.04.2010 14:01)

Sem opazil nižje od nas, ko so delali izkop, saj res da dokaj pazijo, ampak sem pa pri dveh hišah videl ko imajo narejen priklop v kanalizacijo ( tista oranžna cev ki pride speljana čez cesto v jašek ) da je počena. Kdo bo kriv popravilo le te ? Nisem videl da bi se kaj ekstra trudili jo zakrpat ali pa kaj podobnega. Dvomim da so ljudje dali počeno cev že ko so delali kanalizacijo.

Glede asfalta pa sem slišal, da bi se naj začel delati, takrat ko bo končanega 1km dela, al pa so ble to le ljudske čenče smile

smile Kuj Neka smile

34

Ja asfalt ja pomojem tudi. 1 km nardijo oni v roku treh dni... pol bojo pa stroje spet vozli drugam pa spet nazaj. haha haha... amm kolk sem slišav bi naj nekdo mogo čez poletje polivati cesto da se nebi kadilo od bivšega fotografa pa do tam ko koplejo. torej kdaj bo asfalt??

35

Evo, da se malo oglasim iz gradbišča pod mojo okno.
Prilagam slike, da boste vidli kak napreduje gradnja Elektralne na Kovaški cesti, pa da nebote rabli hodit gledat iz drugih koncev Lovrenca kak stvar napreduje, ko placa ni niti za bicikl več smile

No evo slike :

http://www.shrani.si/f/3k/C2/2GVeqzCV/sdc10660.jpg

http://www.shrani.si/f/3i/H3/4V1YiZSr/sdc10662.jpg

Tu jim je pa "že uspelo" zasipat

http://www.shrani.si/f/2W/HF/1U8k46Lo/sdc10659.jpg

Vsi, ki nameravate v prihodnje delati novo fasado na vaši bajti, dajte še malo počakat, da nebo pol reklamacij zaradi praha tongue

http://www.shrani.si/f/3u/YE/4hcmhcuA/sdc10661.jpg

Bo v prihodnje poskrbljeno za kakšno zalivanje cest, če že deža ni ?

Poleti bo to katastrofa !

LP

smile Kuj Neka smile

36

Danes se je že polivalo.

37

Sem opazil. Vsaj nekaj, pohvalno.

smile Kuj Neka smile

Po današnjem  posredovanju se je začelo zalivati tudi po znameniti Kovaški, kjer je zadnje čase eno samo veliko gradbišče. Ko je dež je en sam drek, ko je suša smo kakor na Islandiji - vukanski prah, pri nas pa prah s ceste. Vsi, ki tukaj živimo smo strpni, vendar si želimo, da bi bilo te prašno-vsrane drekarije enkrat konec. Ko bo na cesti vsaj nekaj asfaltne prevleke, bomo verjeli, da bo projekt končan in da bo investitor saniral vso traso in dal na sanacijo trase tudi garancijo, to pomeni na izvedbo del( ceste ). Veliko lepega vremena, čim manj nevšečnosti pri delu in  da bodo dela čimprej končana.
Lep pozdrav Borut

39

Zraven cevovoda polagajo še par nekih manjših plastičnih cevi, fi 30-50. Srčno upam da je to za kako optiko smile

40

Baje je ena cev namenjena za potrebe elektrarne, druga pa ostane prazna in bo na voljo za optično omrežje. To pa je po mojem mnenju tudi nekaj vredno, če si samo zamislimo, koliko bi stalo, če bi posebej vlekli takšno cev skozi celo naselje.