Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 97 98 99 100 101 … 106 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....
Ta fotografija me je pa ganila. Sem čisto pozabil. Jaz imam na sliki klobuk po strani v predstavi pa imam bistveno vlogo kot Rožle, ki reče en sam samcati stavek : »A tako se korenček strži?«. Če ne bi bilo te fotografije, se tega ne bi spomnil. Se spomnim, da je bila sobota, popoldan, en občni zbor je moral biti v gasilskem dom. Verjetno od Rdečega križa? Učenci nekdanjega 3.a in njihova topla razredničarka Pavla Požauko, zaradi katere mi je lovrenška šola ostala tudi v dobrem spominu. Za njo stoji velik fant, določeno obdobje sva prijateljevala, danes ga ni več med nami, kjerkoli si že Daizi lepo se imej.
VČOSIH ................................. SMUČANJE NA KUMNU v Lovrencu ......................................

lepo je bilo smučati v domačem kraju, saj so takrat tudi k nam prihajali smučati iz bljižnjih okoliških krajev , ker takrat Rogla in Kope še nista bili tako znani; slika je iz leta 1970/71, takrat so bile zime zelo radodarne s snegom, današnje zime tega NE bi omogočale, pa tudi vlečnice ni več.

ob nedeljah popoldan so prihajali na Kumen tudi številni domačini, kjer so uživali ob gledanju smučanja njihovih otrok
*******************************************************************************************************
........ sem se spomnil, da sem pred 15. leti, 12.februarja 2009 ustvaril moj forum, in ti dve sliki sta bili objavljeni na forumu prvi takrat - zdaj pa je že skoraj 2 000 000 milijona ogledov , vseeno malo se moram " pač" sam pohvalit ........
VČOSIH ................ MOJI ZAČETKI SMUČANJA MED ZIMSKIMI POČITNICAMI, KAR DOMA PRI FAKU ............
začetek mojega smučanja pred 65.leti kar na hribčku pri Faku, sedaj nebi bilo mogoče, ker je danes tukaj naselje
ko sem pa postal že bolj korajžen na smučeh, sem se pa že upal na Pušnikov breg
Ceprav sem "precej" mlajsi je moja zgodba o smucanju povsem identicna.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....