Tema: Podnapisi
A je komu kaj jasno, kaj se dogaja s portalom podnapisi.net danes ježe celi dan nedostopen 
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Podnapisi
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
A je komu kaj jasno, kaj se dogaja s portalom podnapisi.net danes ježe celi dan nedostopen 
Ma kaj danes!! Mene že nekaj cajta zajebava,pa me ne spusti gor,za geslo pa pravi da ne pravilno,pa take...!:(
Meni včeraj ni delalo danes laufa samo full počasi 
Saj imajo že izpred praznikov težave. Zaradi povečanega obiska so menda šli v nabavo novega strežnika, potem še s tistim ni blo vse vredu ![]()
Imajo pa res najboljšo izbiro podnapisov.
Če smo že pri tej temi, s katerim programom kaj "štelate" podnapise - ko ne gre drugače, je katerega treba kam premaknit ali pretvorit za drugo hitrost predvajanja. Jaz sem probel s Time Adjusterom pa je tak špartanski in neugledn.
Jaz za take zadeve uporabljam SUBTITLE WORKSHOP Enostaven pa še zastonj je, če koga zanima naj po googla pa ga najde takoj.
Z FPS (frame per second) je pač tako Anžej, da je prej problem pri filmu kot pri podnapisih, slabše ripani filmi imajo težave z usklajevanjem podnapisov...
Velja pravilo: PAL = 25 FPS
NTSC = 29,971 FPS
Velja pravilo: PAL = 25 FPS
NTSC = 29,971 FPS
Eni uporabljajo 23,????
Ja DIVX format je v 23,976 FPS, hvala za pojasnilo Linkosat ![]()
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Podnapisi