1

Tema: Mesečne računalniške delavnice

Zadnjič je padla ideja, da bi imeli v Lovrencu mesečne računalniške delavnice, po potrebi in zanimanju tudi pogosteje.
Zato vabim vse, ki ste pripravljeni sodelovati kot vodje delavnic, da se mi oglasite, da organiziramo skupni sestanek. Računam na vse, ki se podobneje ukvarjate s katerim od področjem računalništva in menite da bi to bilo zanimivo še za koga. Podporo pri organizaciji imamo tudi pri občinskem odboru za prireditve.
Vabljeni tudi vsi ostali vedoželjni, da predlagate kaj bi vas zanimalo.

2

Re: Mesečne računalniške delavnice

Pogovorila se bom s svojim možem, ki zaključuje mednarodno licenco za Microsoft. Je precej sposoben na tem področju. Trenutno sva sicer v stiski s časom, ker prenavljava hišo in sva internetno še vezana na Maribor.
Hotela sva si napeljati kabelsko v upanju, da bova imela tudi internet. In žalost... Kabelsko poseduje Ljubljanski kabel, ki namerava dodatno napeljavo ustvariti šele naslednje leto. Se tudi vam zdi, da bodo v Lovrencu (halo!!!, nisem napisala PO Lovrencu!!) ponovno kopali tam, kjer so pravkar zasuli luknje? Vse kaže na to.
Sicer pa, dragi Anžej Administrator, obrni se tudi name, ko boš dovolj daleč z računalniškimi delavnicami.
Absolutno sem za.
irena sergeja

--- Sky is the limit---

Kar se tiče kabelskega interneta smo tukaj imeli že pravo vojno.
Zdaj lahko naročiš ADSL brez ISDN priključka... gre pa za amis se mi zdi wink

4

Poznam svoje trenutne možmosti in adsl. Zdi pa se mi umestno, da se ob sedanjem prekopavanju namesti še dodatni kabelski vod!?
Naj vprašam župana?

--- Sky is the limit---

Ja bi bilo morda najboljše kar njega vprašat...

Servus!

Anžej, kot sva se že menla, se še uradno javljam.
Lahko bi mel kaj na temo omrežij, interneta (DNS, FTP, WEB, mail  strežniki, usmerjevalniki), požarnih zidov, linux-a,...

Lp

Vse po papirih, nič po pameti! smile

Jaz jaz sem tudi za nekakšno takšno temo... Mislim, da bi za začetek lahko pod drobnogled vzeli Požarni zid, to me najbolj zanima... big_smile