1

Tema: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Marsikdo bere klepetalnico (statistika še vedno pravi o preko 120 različnih obiskovalcih dnevno) a registrira oz. prijavi se jih le manjšina. Zakaj, poleg možnosti pisanja sporočil, se je torej koristno registrirati?

  • predvsem zaradi možnosti sledenja spremembam: v vsakem od forumov je desno zgoraj link Prijava na nove teme, kar registriranemu uporabniku pošlje mail, ko nekdo načne novo témo. Ni torej potrebno 3x na dan hodit čekirat kaj je novega, ker pošto pa najbrž pogledate pogosteje.

    Podobno se lahko nato prijavite na novosti (odgovore) znotraj posamezne téme. Če recimo z zanimanjem spremljate Maxijeve objave slik v Včosih je blo tak, se lahko nanje prijavite tako, da v témi desno zgoraj kliknete Prijava na nova sporočila in dobite mail vsakokrat ko kaj objavi.
    Četudi se ne prijavite, boste kot registriran uporabnik ob prijavi novosti videli označene z https://shrani.si/f/3k/Kd/3EjIkp8W/icon-new.gif

  • v primeru spornega sporočila lahko moderatorje opozorite na neprimernost s klikom na Opozori moderatorja v nogi vsakega sporočila

  • ker je večina uporabnikov anonimnih in najbrž nimate njihovega e-maila, jim lahko pišete preko klepetalnice tako, da pri posameznikovem sporočilu v nogi levo spodaj kliknete povezavo E-pošta in odpre se obrazec za pošiljanje pošte

In od uporabe zgornjih možnosti do vpisa sporočila ni več daleč wink Bo bolj pestro.

2

Re: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Danes registriranega uporabnika "stariMaček" prosim, da se ponovno registrira ali na http://klepetalnica.lovrenc.net/img/kleplovnet.png sporoči svoj pravi e-naslov, ker je vpisal nedelujočega.

3

Re: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Zadnji registrirani uporabnik Danijel si zasluži posebno pohvalo.

Že nekaj ur sem z veliko nelagodja gledal v število registriranih uporabnikov…

http://shramba.lovrenc.net/pohorc/klepet/stevilo-1.jpg

Sem že mislil poklicati eksorcista, potem pa pride Danijel in postavi stvari na pravo mesto…

http://shramba.lovrenc.net/pohorc/klepet/stevilo-2.jpg

Ja, vsekakor se je koristno registrirati v klepetalnico.

Re: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Pohorc res sem se od srca nasmejal...
Sicer sem že bil registriran na neobstoječi e-mail, pa sem zdaj ta pravi trenutek kot vidim to popravil..

Lep pozdrav.

5

Re: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Danijel, ti se samo sprosti in uživaj smile

6

Re: Zakaj je koristna registracija v klepetalnici

Če Fidoškrat in Filomena, ki sta se danes želela registrirati v klepetalnico, to bereta, jima sporočam, da sta vpisala neobstoječi e-poštni naslov. Poskusita še no kret s pravim naslovom.