Hvala ..., da imamo Lovrenčana. Kdo se v zelju občinske strani znajde glede Jezernikovih prireditev (pa tudi ostalih zadev), svaka mu čast! Sem pa tudi povprašala info terminal. Je tiho, verjetno se zaradi vročine ne odziva. Pred kakim tednom se je še, pa mi je pod rubriko Gostinci pokazal prazno, ko sem ga barala glede dogodkov, pa me je peljal v leto 2014 in se od tam ni premakno. O kolesarskih poteh zna povedat tri stavke, čeprav imajo kolesarji razdelane ture na svoji spletni strani v nulo. Pa bi blo fajn, da bi znal kaj več, vsaj v času Jezernikovih dneh, ko se trume turistov povečajo.
Glede defenzivne vožnje se strinjam z Rokoom. Če pa že, pa vsaj s kakim dodatnim stavkom pritegnit občane. Glede na to, da je to prireditev DU, pa bi človek pričakoval, da se vsaj člani oglasijo.
Drugače pa moram povedat, da se mi zdi program dokaj dober, glede na vse zaplete okoli odbora, ki pa še vedno ostaja misterij. Fajn bi blo, da se predstavijo (uradna stran je obtičala v preteklosti), saj bo na ta način sodelovanje lažje.
Še enkrat hvala vsem, ki objavljajo in urejajo strani na Lovrenčanu, da lahko zadeve spremljamo sproti. Organizatorjem želim čim več uspešnih prireditev, vsem ostalim pa čim več zabave in druženja, saj so ti dnevi temu tudi namenjeni.