Ne morem si kaj, da nebi še sam nekaj dodal na to temo.
Miha, kot si začel: plastično - zakaj jih nebi vse zažgali, ko so v nedeljo pri meši in so vsi nakupu??? Ali po GD "...in zdaj gremo poklali bomo štajerce,(beri katolike- kristjančke, cerkvene pedofilčke...) ale, ale, ale,..." Bi bil mir, a ne? Aja prihajaš iz istega "klana", pa smo že pri kišti gnilih jabolk... Vprašanje je samo kolko in na kakšen način jih odstranit???Samo si ti prej skočil ven, še pravi cajt... al pa si še not in nas rešuješ gnilobe???
Dejstvo po stari kmečki logiki je dnar!!! Lobiji, ki v ozadju rihtajo, da se imamo Slovenčki s čim ukvarjati. Levi, desni sredinski, ko pridejo na oblast postanejo po navijaško "gamad". Ozadje pa ostaja skrito, pride pa še na vrsto. Že samo sprejemanje novele zakona je bilo hinavsko in zahrbtno, ker imajo večino lahko delajo kar hočejo brez javne razprave. Zakon bojo pa sproti dopolnjevali (z navadno večino)!! Enkrat je že padlo v vodo!! Kaj pa je to takega. Taista večina ne dovoli referenduma, zakaj neki. Pa pridejo še ustavni sodniki, ki pa se s tem ne strinjajo, zakaj že??? Celo referendum je dovoljen!?
Evropsko sodišče za človekove pravice (ne moreš verjet) odloči, da spolna usmerjenost ni človekova pravica!!! Čist logično, ker se bo najdo frajer, ki mu bo pač sosedova ovca, buci buci....! Prav tako me zanima kdaj bo dovolj: zdaj oseba A in oseba B? Čez deset let oseba C, D,...??? Zakaj ne, če imamo večino??? Vedno novi izumi, ljudi ki imajo dnar!!! teorija spola - dnar, sprememba spola - dnar, splavi - trgovanje s človeškimi organi - dnar, dnar, dnar, ... Koliko otrok s splavom ubijemo, ampak to je naša pravica, ki si jo je izmislil do konca bolan umotvor!!! NE to je ( zame) UMOR, UBOJ NA MAH!!!! Spočetega živega bitja, ki se ne more samo boriti!!! O tem se ne govori - PREPOVEDANA TEMA!!!
Helena je lepo opisala harmonijo, ki pa počasi propada. Ruši se samo vase.
Smo v času, ko je medijska cenzura hujša kot v bivši jugi. V javnost se lansirajo novice, ki usmerjajo pozornost, logično.
Ma kaka islamizacija neki, doma iz foteljčkov in za šankom pa nam res nima kaj bit. A da ne. Marsikomu ni jasno (kot je dejal Anžej, da se o beguncih nič več ne govori), da se po 23.12.2015 zapira meja na Karavankah in ostaja samo še Šentilj, za vstop v EU!! Nam šengen tako ali tako nikoli ni laufal!!!Kaj to pomeni glede nato, da Avstrija že končuje ograjo, vam verjetno (še) ni jasno. Za teden dni lahko imamo na našem koncu 30.000 migrantov!!!! A o tem se ne sme govoriti - cenzura!!! Baje je vlada pripravljena na črni scenarij (a bejži no, a res)???
Sem veren - katolik, torej drugače misleč - sem PROTI, ampak zato sem nestrpen, sovražen, pa še kaj se najde. V cerkvi sem z veseljem zaploskal možu, očetu, ki je spregovoril o referendumu. Pa zato nisem še nobenega istospolnega na gobec, al pa še kaj hujšega. Niti se z njimi ne obremenjujem naj se imajo radi in to spoštujem. Ampak ne s spremembo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih!! Naj se jim pravice uredijo v kolikor nimajo svojih pravic s posebnim zakonom in to je to!!!
Dejstvo je, da kot narod umiramo. Rojstev je vsako leto manj. Prav tako porok, ker je to tržna niša (vsak prijavljen na svojem naslovu), samohraniteljev pa s tem, da glava peče, visijo pa tak vsi skupaj hotel mama plača vse!!!
Malo mi je blo pa Lahko noč in z Bogom!
Danijel.