Tema: www.lovrenc.si
Lep pozdrav.
Od kdaj je občinska spletna stran blokirala dostop do strani iz Avstrije?
403: Access Forbidden
Your location (AT) has been blacklisted.
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » www.lovrenc.si
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lep pozdrav.
Od kdaj je občinska spletna stran blokirala dostop do strani iz Avstrije?
Your location (AT) has been blacklisted.
Najbrž pri ponudniku zakupa privzeto iz varnostnih razlogov blokirajo dostop iz tujine, ker je stran na Joomli in se je tak lažje znebiti vdorov. Dvomim pa da za to na občini sploh vedo ![]()
Nisi edini ... ![]()
Your location (DE) has been blacklisted
Mogoče je za turizem to dobro ... ![]()
![]()
Your location (GB) has been blacklisted.
Pa kaj bi radi prebrali na občinski strani, saj ni kaj dosti ažurnega. Manjkajo zapisniki in posnetki zadnjih dveh sej. Turistični opisi so bolj ko ne enaki že celo desetletje. Da je cesta na Klopni vrh zaprta za tovorni promet, vas najbrž ne zanima. Pristrelitev lovskega orožje ste pa tak zamudili
Res pa ste prikrajšani za slike županovega obiska starejših občanov v domovih.
- No, jaz sem nazadnje iskala informacijo glede uradnih ur v sredo ...
Aja, pa niso do 17. ure kot bi človek lahko pričakoval ... ![]()
Nič, Anžej - deli na Lovrenčanu osnovne informacije glede "naše občine" pa ne bomo pogrešali uradne strani.
Meta, če si pričakovala uradne ure od upravne enote nima občina nič s tem, ob sredah pa so "občinske" uradne ure verjetno vsaj do 16 ure.
Bom jutri preverila, če osebno lahko vstopiš v občino, če že preko spleta ne dovolijo ![]()
uradne ure občine prepisano z lovrenc.si:
ponedeljek: 8 - 12
torek: /
sreda: 8 - 12, 14 - 16
četrtek: /
petek: 8 - 12
Krajevni urad Lovrenc na Pohorju, Spodnji trg 8, Lovrenc na Pohorju - telefonska številka (02) 671 9532
ponedeljek od 8.00 do 11.30 ure
Your location (NL) has been blacklisted.
Pozdrav bici v domu, pošiljam ji šopek tulipanov če jih morda ni že župan prineso.
@Anzej, jaz sem iz firbca probal, drugace pa dobim vse kar potrebujem na "lovrencanu".
Mogoče kdo ve, kak se na občinski strani da nastavit, da ti slika in zvok z občinskih sej prideta usklajeno. Meni slika zamuja za dve seji, in to že več kot mesec dni. Vem pa, da župan kaj takega ne bi dovolil. Toliko energije in denarja koliko je pa on vložo v to spletno stran, zagotovo daje možnost sprotnih objav, samo kaj, ko jaz tega ne znam nastavit.
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » www.lovrenc.si