Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 8 9 10 11 12 … 29 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Bilo je nekoč na Pohorju
DORČ lajpu,lajpu, samu ti maš zihar kero zraško- tiste mam jez še bul rad- (od tiste gospe z nemčije)
Tu pa ena slika za tebe in za še koga
Iz originala
POHORJE- Praktičen vodnik iz l 1924 od gospoda BADJURE
some lajpe stvari so notri na tu še ena Büttnerjeva reklama
Grof, hvala za trud, ampak smo dali gor že aprila: badjura-pohorje.pdf. Razmišljam, če ne bi dal kar cele.
POHORC bulš de je dvakrat kot pa nikoli. Tvojega prispevka v Jespi prej nisem zasledil.
Jez sen svojo glih dones prejel direkt iz Beograda skupaj s tutole razglednico
KI PA JE ŽE TUDI V JESPI, KOT VIDIM.
Drugač pa je ta razglednica na voljo za menjavo.
Grof, Vodovnika sem ti dal gor. vodovnik.pdf
Grof, Vodovnika sem ti dal gor. vodovnik.pdf
Super- tau delaj!
Tule pa ena od POHORJA-ZAHOD, sem dau zraven Peska na Jespo
Molu za spremembo
Ribniški paket
Tole je blu slikano 1946 lita v OPLOTNICI
Če dau kerga puzno, kar z besedo na dan-tudi za Oplotničane istu velja.
DORČ super!!
Na prvi pogled enake
a vendarle se razlikujejo
Pa še ne keri reče , de MARBORČANI nijmajo rodi PAJSKA
Se da najest in prespat
Ma, Grofič, tebi pa tudi zlepa ne zmanjka, kaj?
Danes smo na Kamro dali diplomsko nalogo Marka Rakovnika z naslovom Janez Oblak: življenje in delo.
Glede na to, da je Marko Rakovnik uslužbenec lovrenške občine, se mi zdi zelo ćudno, da je svojo diplomsko nalogo raje prepustil Kamri kot lovrenški Jespi.
Sicer pa sem poskusil najti njegovo nalogo na Kamri, ampak ker je vsa zadeva tam narejena zelo "šalabajzersko", je nisem uspel najti. Se vidi, da za stvarjo stojijo plačani uslužbenci, še zdaleč jim ne bije srce kot nam, zato vse skupaj ni vredno ogleda, par linkov do knjižnic, zato si celo plačan, ljudje božji mi to delamo zastonj!
Ena lepa redka POHARSKA razglednica za boljšo voljo !
Glede na to, da je Marko Rakovnik uslužbenec lovrenške občine, se mi zdi zelo ćudno, da je svojo diplomsko nalogo raje prepustil Kamri kot lovrenški Jespi.
Sicer pa sem poskusil najti njegovo nalogo na Kamri, ampak ker je vsa zadeva tam narejena zelo "šalabajzersko", je nisem uspel najti. Se vidi, da za stvarjo stojijo plačani uslužbenci, še zdaleč jim ne bije srce kot nam, zato vse skupaj ni vredno ogleda, par linkov do knjižnic, zato si celo plačan, ljudje božji mi to delamo zastonj!
Pod to se tudi jaz podpišem!
na tem linku poteka licitacija
http://cgi.ebay.at/Gottschnee-Kocevje-A … 5636fae44d
razglednice Kočevja
trenutna cena je 56 EUR, 48minut do konca licitacije -vendar menim, da bo boj zelo napet in bo do konca narasla na najmanj 70 EUR!
Bomo videli!
No lahko vidimo, da je bila prodana za 78,77 EUR!!
VČOSIH SO JIH LUDI BEG MITALI, DONS JIH PA TISTI , KI SO JIH PUBROLI PRUDOJAJO ZA MASTNE PARE.
KUPUJEJO JIH PA LJUBITELJI-ZBIRALCI....ZARADI LJUBEZNI IN SPOŠTOVANJA DU SVUJGA RODNIGA KROJA,
VERJETNO BI LEHKU SVUJ DNAR KI DRUZI PUNONCALI.
TAK DE TA MAREM POHORC POPRAVIT !!!! TI NE DELAŠ ZASTONJ- TI DELAŠ V SVOJ MINUS!!
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Bilo je nekoč na Pohorju