Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 43 44 45 46 47 … 83 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012
Bravo Sekirca, si mi polepšal sobotno popoldne!!!!
Sem vesel, da si imela lep sobotni popoldan- verjetno poznaš tudi gospodično, ki je na čelo kolone mladih športnic .
Marsikoga sem spoznala na slikah, še posebej dobro poznam Steržaja, smo skupaj trenirali in tekmovali, v tistih davnih časih.
Še nas razveseljuj Sekirca.
Lepe slike maš sekirca. Si me s sliko spomno na mojga pokojniga dedeja. Na toti sliki od Gozdarja zgleda še čisto mlod.
MARSIKERI NE VE, DA TOTI KLAVIR (NA SLIKI OD GOZDARJA) ŠE OBSTAJA. VSI NEŠNI PA TSTI PEVCI KO SO VČOSIH PELI PR KOKEM OD CERKVENIH PEVSKIH ZBOROV GA DARO POZNOJO.
Se mi dopode, da si ga najdo-pa še več je tokih ko bojo najdli
"svaje".
Ker Sekirca tako pridno objavlja fotografije, med drugim tudi fotografijo z Jožetom Petrunom, sem dal na Jespo njegov intervju oziroma članek iz leta 1951.
http://www.lovrenc.si/?nStran=jespa&d=253#d253
Pohorc, ker si "zarobanto" glede ceste, sem se te malo prestrašil in takoj šel v akcijo!
Bil sem pri sestrah KRAJNC Giti in ČREŠNAR Zofki, rojeni PERGAREC, ki sta mi dali kar nekaj zanimivih podatkov o gradnji NOVE CESTE na Pesek. Za pokušino objavljam fotografijo, ki je last gospe KRAJNC Gite. Pripoved o tem, kako sta sestri Gita in Zofka aktivno sodelovali pri gradnji nove ceste na Pesek, sledi v kratkem!
http://www.lovrenc.si/?nStran=jespa&d=255#d255
Grobn, kaj ko bi to sliko malo obrezal, da bodo vidne podrobnosti.
Pozdravljeni,
dolgo nisem obiskala foruma pa vidim, da nisem nič zamudila ... Samo se govori o tem kako je včasih bilo ... Lepo in prav ampak mene bolj zanimajo aktualne teme in novosti ...
Včasih je na tem foromu bilo drugače ... ![]()
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012