Re: Lovrenška ZIBELKA
V preteklem tednu,12.08.09 še ena deklina na Drvarski poti.
Čestitke gredo Branki Grilč in Boštjanu Ravnjak!
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA
V preteklem tednu,12.08.09 še ena deklina na Drvarski poti.
Čestitke gredo Branki Grilč in Boštjanu Ravnjak!
Zakoncema Arl se je včeraj zvečer rodila hčerkica Alina, čestitke ![]()
Na Činžatu imamo eno PUPO več, zato iskrene čestitke in veliko zdravja Bojani in Dejanu Polič, seveda čestitke tudi velikemu bratcu Nejcu.
Pri Peku imamo tudi eno pupo več. Hrastnik Anastazija in Vranc Simon sta dobila Emo!
Iskrene čestitke!!!
V torek, 12. 1. 2010 je g. Radoslav Šumer postal najstarejši mladi očka v Lovrencu! Z njegovo Džano sta povila krepko deklico Hano. Iskrene čestitke!
Tomaž in Mateja Jodl z Oglarske poti sta včeraj svojo družino povečala z Rokom. Čestitke!
Rok, blažen boš med tolko deklinami ![]()
24.02.2010 se je družini Habjanič iz Kovaške ceste pridružila tretja princeska TINA. Čestitke pogumni mamici, atiju in velikima sestrama.
V torek je na svet privekala Tinja. Čestitke novopečenima staršema Marcelu Cink in Magdaleni.
v sredo, 7. aprila, sta postala ponosna starša tudi Manuela Ladinek in Blaž Pušnik. Dobila sta sina Vala.
Iskrene čestitke!
v sredo, 7. aprila, sta postala ponosna starša tudi Manuela Ladinek in Blaž Pušnik. Dobila sta sina Vala.
Iskrene čestitke!
Uuu, to je bil pa težko pričakovani dogodek. Smo tudi mi fejst veseli.
Družina Steinbacher se je povečala za enega člana. Danes so povili punčko Lucijo.Čestitam vsem v družini.
DRUŽINA AJMER.
Ponosni očka je postal Marko Šumer - Đuma. Dobil je sina Vala. Čestitke!
Zgleda, da bo postal Lovrenc počasi valovit, ob takšni poplavi Valov.
Danes, 24. maja smo dobili novo malo lovrenčanko. Polona Gornjak in Luka Bedenik sta dobila hčerkico Luno! Iskrene čestitke!
Ravnokar nazdravljamo Luno! Čestitke staršema.
Čestitke vsem trem ![]()
V petek je na svet privekala mala Tea. Rodila se je ateju Andreju Pečniku in mamici Maji. Družinici želimo veliko toplih in srečnih trenutkov ter pošiljamo en velik pozdrav v Vukovski Vrh!
Še ena punčka! Danes zjutraj je rodila Sabina Šmon. Iskrene čestitke celi družini:)
Imam priliko da se pohvalim še sam...,
V sončno nedeljsko jutro nam je skupaj s ptički pričivkal Jurij.
Porod ekspresni, mere običajne, mama in dete presenetljivo dobro.
"Majhne ocke, drobni prstki,
kakšen lasek sem ter tja,
mamica me k sebi stiska,
saj najvecji sem zaklad sveta."
Anžeju in mamici iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Jurija !
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA