Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 49 50 51 52 53 … 83 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012
Dorč, vem, da je z ibercugom deda me pa zanima če je zraven Branko Brunčko ali je kdo drug?
Ajmer, ti sigurno maš kaj slik od nogometašev, kegljačev ,tekačev "( na smučeh) molo" poiši pa pokaži.
Tokih žemel in kruha ne bomo več jedli, kak je blo daro! Pa vse do zalne smo včasih lavženki stoli - pal pa smo si lahko žemlo al pa makovo kupli.
Ajmer,
tak daro pa je blo, ker te še nismo bli tak razvojeni tako smo to dans... Te je bla ena žemla al pa makovka res nekaj posebnega - že zato, ker ni bla vsok den na jedilniki.
![]()
Za sliki, ko jih je prlepo Dorč 6. in 7. 2. sem se pozanimal pa je na tisti z Rogle poleg g.Turščaka še g.Germič, na oni z Zreč pa je res g. Brunčko - tak ko sem že napisal.
VIDIŠ ŽOMAŠTER, KOKO NAKLUČJE , PA NE PONAVLJAVA SLIK - sva pa skoraj istočasno dala slike enake tematike iz istega leta, samo na tvoji je sv.Lovrencij pa znak za Lovrenc na (zvonih) na moji je pa napis sv. Marija prosi za nas(na zvonu) , kot zgleda je pa delo istega fotografa in oblikovalca saj po pisavi sodeč.
Lp
Ja, pa še ena zelo pomembna razlika je. Žomašter je svojo razglednico objavil v lovrenškem arhivu, ti »tvoje« objavljaš bolj zaradi postavljanja in razkazovanja s tujim blagom, brez navedb lastnika, kakršnih koli pojasnil, zato pa smo vsaj pri razglednicah doživeli »deja vu«.
Pa fajn se mej!
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012