Re: Lovrenška ZIBELKA
ponosna starša male Tamare sta postala Erika Hlade in Miloš Gorenjak! Iskrene čestitke družinici:)
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA
ponosna starša male Tamare sta postala Erika Hlade in Miloš Gorenjak! Iskrene čestitke družinici:)
Pupe! Mi je všeč v imenu mojih pubecov
Čestitke!
No, Anžej, še ena pupa za tvoje pubece - Nataša Hren in Danilo Čelofiga sta dobila hčerkico...čestitke in veliko veselja v družini:)
Res lepo, da spremljate rojstva malih lovrenčanov, in ker ste jih nekaj pozabili sem se odločila, da jih omenim v tem sporočilu...zasledila nisem Hanne Osmanović (Planinšič), ki je včeraj praznovala svoj prvi rojsni dan...Hanna vse najboljše...
Manjka še čestitka družini Kraner za malo Lano, ki ni več tako mala... V vseselem decembru pa se je povečala tudi družina Kranjc-Osovnikar, saj sta Živa in Primož dobila hči Tinkaro! Seveda, pa se je povečala tudi moja družina z hčerko Elo!
čestitke vsem družinicam,tudi iz Maribora
nekdanja lovrenčanka ![]()
Danes se je družina povečala tudi pri Koresovih. Barbara in Mitja sta dobila še enega krepkega sinčka Jako!
Iskrene čestitke vsem:)
že spet punčka...Natalija Kušnik je rodila hčerkico Evo...čestitke!
Pred 14 dnevi je še en fantek Tijan razveselil brateca Eneja mamico Petro Slatinek in atija Aleša, seveda tudi babico in dedeka-čestitke.
Pozno ponoči na petek je štorklja krila razpela,ter ob Radoljni 44 Rebeki ROBIČ in Andreju GRUŠOVNIKU malega ANEJA odložila.
Iskrene čestitke - Deda in Baba.
Pozno ponoči na petek je štorklja krila razpela,ter ob Radoljni 44 Rebeki ROBIČ in Andreju GRUŠOVNIKU malega ANEJA odložila.
Iskrene čestitke - Deda in Baba.
Čestitkam se pridružuje stric .
Ponosna starša sinka Leona sta postala Mateja Petrič in Sašo Podlesnik.
Iskrene čestitke novima staršema!!!!!!!!!!!!!!!
v sredo, 24. 11. sta postala presrečna starša Maša Kuhar in Jaka Kosjek. Dobila sta sina Andraža. Iskrene čestitke!
Sveti Martin je prinesel hčerkico Leo Mateji in Andreju Potočnik. Tudi njima iskrene čestitke!!!!!!!!
V prvi decembrski noči sta ponosna starša sinčka Francija postala Izidor Hrastnik in Metka Paulič!!!
Čestitke!!!
Uau, pogumno ime. Pa seveda čestitke!
Čestitke vsem novembersko- decemberskim mulcem in njihovim staršem.
P.S. Zgleda, da bomo imeli izlete Francev tudi še čez 50let
.
Družina se je povečala tudi pri Sojčevih. Ponosna starša sta postala Valerija in Mitja. Dobila sta sina, iskrene čestitke!
Izgleda, da se kraljevina punčk počasi končuje!
še en fantek:) Helena Kovačec in Dani Kupnik sta dobila sinčka, iskrene čestitke in veliko veselja ob novem družinskem članu!
Izseljena, a po srcu vedno lovrenčanka Karmen Podlesnik - Marčič je pred dnevi rodila četrtega otroka, fantka Vida.
Ob koncu prazničnega decembra je svojega prvorojenca povila Eva Grilč.
Čestitke družinici!
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA