Tema: smučarji tekači-urejena tekaška proga, obvestilo
obveščam vse ljubitelje smučarskega teka, da je v slepnici urejena cca. 2.100 metrov dolga proga. Torej vabim vse ljubitelje teka, da jo preiskusite. L.P Avgust MANFREDA
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » smučarji tekači-urejena tekaška proga, obvestilo
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
obveščam vse ljubitelje smučarskega teka, da je v slepnici urejena cca. 2.100 metrov dolga proga. Torej vabim vse ljubitelje teka, da jo preiskusite. L.P Avgust MANFREDA
Hvala za vabilo. Ta teden kupim šuhe, potem pa se gremo na laufarce lomit ![]()
Krasno, upam da mi letos uspe. Kdaj je termin za amaterje, da se mi ne bote smejali ![]()
Vedno znova izražam željo po kakšni tekaški šoli. Po moje bi nas bilo kar nekaj.
Super, se veselim! ![]()
Tekaška šola bi bila odlična - lani je bilo nekaj govora o tem, pa je žal sneg prej skopnel. Morda pa se organiziramo letos....
Vedno znova izražam željo po kakšni tekaški šoli. Po moje bi nas bilo kar nekaj.
Najprej si kupi tekaško opremo: smučke z vezmi, čevlje, palice in obleko.
Da boš izbral pravilno, prosiš nekoga, ki to obvlada, da ti svetuje.
Ker oprema ni draga, ti bo sigurno ostalo še za uro ali dve individualnih inštrukcij ...
;-)
-
...pridem čez vikend nove smuče sprobat!
juhu kak bomo laufali čez vikend da bo pokalo! če keri rabi kaj od opreme mamo kar nekaj v Gigasportu... se vidimo
Pozdravljeni!
Ker vidim,da imate željo za šolo teka na smučeh sem se odločil,da vkolikor vas bo dovolj prijavljenih(vsaj 10) izvedem šolo teka v Slepnici. Prijave zbiram v telovadnici O.Š. Lovrenc jutri in še naslednji četrtek od 20.00 do 20.30 ure.
Lep športen pozdrav!
Trener teka na smučeh:Avgust MANFREDA
Super. Jaz sem takoj za. ![]()
Sporočam,da sem včeraj popoldan po sneženju ponovno uredil in še poširil tekaško progo Ob Slepnici za drsalno tehniko.Nekaj naših ljibiteljev teka se je ponovno rekreiralo po belih poljanah.Zvečer pa sva z sinom uredila še progo za klasično tehniko v dolžini 2km,tako da pridejo do užitka še začetniki.Pa še g.Mlakar je zvečer splužil parkirni prostor pri križu,da ne bo težav s parkiranjem.Za primeren nakup nove tekaške opreme lahko prejmete brezplačen nasvet.Lahko pa si pri meni naročite malo rabljeno opremo za mali denar,katere vam nabavim v enem tednu.Ob četrtkih vadim v naši telovadnici z osebami z posebnimi potrebami od 19.oo do 20.2o ure.V kolikor ima kdo željo in priznano telesno oz.duševno okvaro se lahko še včlani v skupino. L.P. Avgust- trener teka na smučeh
Tudi Ob Slepnici-pri križu smo ponovno na lastne stroške(brez pomoči občinske komisije za šport oziroma turističnega društva) uredili tekaško progo(klasika in drsalna) za ljubitelje teka na smučeh,ter delno zakrpan zimski turizem Lovrenca.
Vabljeni na rekreacijo in sprehod v naravi.
Lp. Avgust Manfreda
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » smučarji tekači-urejena tekaška proga, obvestilo