Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 75 76 77 78 79 … 83 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012
Maxi krasne slike iz Bohinja, jaz nisem bila, bil pa je mož-med prvimi. Pravi, da ima
lepe spomine na taborjenje.
Na toti Bohinj mom todi jaz preci mačne spomine. Tam sn začno redno kadit, parva leta samo sorbot, tak da sn celi zelen okol hodo. Edino za uhami sn bil beli od kolodonta.Vsron sn pa tak domo prešo, da je moti ruzok s cotami vred kar v ogn vargla, mne pa na dvo kedna ni v bajto spustila. Ej je blo lušno.
HA - HA - Pohorc, ma vsi isti včosih " serbot" nes pa ......ne hodi po travi raje jo p..... !
Po prvi sliki (http://www.lovrenc.si/forum/viewtopic.p … 892#p14892) v seriji mislim, da je moral biti na začetku tabor nekje drugje. Jaz se ne spomnim takšne okolice, ali pa sem vse pozabil.
Maturantski ples v Mariboru v daljnjem 1970. So danes kaj drugačni?

Sledila bo serija pustov, marsikoga boste lahko prepoznali.
Za začetek en Indijanec. To je bila najpriljubljenejša lorfa. V šestdesetih smo gledali kavbojske filme, brali Karla Maya in vse to se je seveda odražalo v naši domišljiji in na maskah.

Zelo lepa slika z maturanskega plesa je pa res , da so skoraj vse " maturantke"lepe-lepo v belih ? oblekcah - kako je zdaj nevem , je pa bilo za tisti čas " zelo lepo ".
Tu je pa kar več plemen: Apači, Komanči, Vinetuji.... Prav primerni za indijansko poletje, ki ga imamo.

Precej znani osebi...............

V šestdesetih priljubljena tipična lokalna maska - longozja - vedno jih je bilo veliko. To je bila ena gospa, ki je okrog pobirala mačke in jih jedla, če se ne motim.

Še ni konec z lorfami. Tu so znameniti prebivalci z začetka Gaja - v rosnih letih.

En pravljični motiv z otroki okrog britofa in Gaja v šestdesetih........

S tem palčkom pa se lorfe poslavljajo.....

Ne grem več, 2007 sem padla z lestve in si zlomila šest reber.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012