Robocop ali kdo si že pod tem prevdonimom. Žal ti nisem utegnil odpisati prej, zato ti bom poskušal sedaj odgovoriti na tvoje že malo nesramne laži. Tvoja razlaga:
"Vseeno pa gre tukaj za šolsko telovadnico, ki ste jo hoteli širiti ne vem kam, samo v zemljišče vrtca še gre. Gre za šolsko telovadnico, ki ne potrebuje licence!!! Če ste hoteli na račun šolskega objekta dobiti športno dvorano, je potem to zaman, ker je ta dvorana prvenstveno šolska telovadnica, ki jo lahko sedaj uporabljajo tudi športna društva. Nikjer ni bilo rečeno, da mora ta dvorana ustrezati merilom športnih društev, ampak merilom učencev, ki se učijo telovadbe. Po mojem ste imeli okoli te dvorane vsi preveč veliko upanje, gre samo za posodobitev stare telovadnice, ki bo v okviru zmožnosti namenjena tudi ostalim dejavnostim v korist kraja. Jasno mi je tudi, da je pravno lastnik tega objekta šola, zato so mi nekatere skomine po upravljanju te dvorane povsem tuje! O upravljanju tega objekta ne bi smelo biti niti trohice dvoma, niti najmanjših vprašanj o tem kdo je upravitelj! Še vedno Osnovna šola Lovrenc na Pohorju. Je to jasno!? O vzdrževanju tega objekta tudi ne bi smelo biti nobenega dvoma, Občina Lovrenc na Pohorju, ker je osnovna šola NAJBOLJ VITALEN objekt tega kraja, brez nje lahko samo vzamemo radirko in potegnemo črto čez ta kraj."
Ne vem, kdo jo je hotel širiti in kaj imam jaz pri tem? Če se pa upaš pod temi tvojimi trditvami podpisati in povedati bivšemu županu g. Ladineku in ravnateljici O.Š ga. Mariji Osvald-Novak, da je članek, ki sta ga podala v Večeru neresničen, pa izvoli:
Členek iz Večera:
Avtor: Jasmina Cehnar Vir: www.vecer.si
Pred štirimi leti so v Lovrencu na Pohorju začeli prenovo šolskih objektov.
Najprej je bil na vrsti t. i. avstro-ogrski del šole, nato so prenovili prizidek, v petek pa so Lovrenčani dočakali še položitev temeljnega kamna, na katerem bo do leta 2009 ali 2010 zrasla nova večnamenska športna dvorana. "30 let stara 450 kvadratnih metrov velika telovadnica že poka po šivih," sta nujnost čimprejšnje izgradnje novega objekta, poudarila Franc Ladinek in Marija Osvald Novak, tamkajšnja župan in ravnateljica. Stara telovadnica, ki jo bodo začeli rušiti po praznikih, je namreč sedaj zasedena od jutra do večera, saj v njej telovadijo tako predšolski otroci in učenci kot razna športna društva.
Na njenem mestu bo tako zrasla 1200 kvadratnih metrov velika nadstandardna dvorana, ki bo služila tudi večjim kulturnim in športnim prireditvam, razvijanju športa v občini, novi objekt pa bodo fizično povezali še s tamkajšnjim vrtcem ter ob dvorani zgradili večje parkirišče. Stroške investicije, vredne skoraj 1,5 milijona evrov, bo skoraj v celoti pokrila občina, Ministrstvo za šolstvo in šport pa bo primaknilo 28 odstotkov potrebnega denarja. Celovito obnovo lovrenških šolskih objektov nameravajo zaključiti s širitvijo vrtca.
Robocop naj zaključim glede trženja. Napisal sem ti, da je to moje razmišljanje, ki pa ni nujno, da je isto kot tvoje in drugih. Na sestanku društev sem predlagal le neko rešitev. Očitno pa sta jo že našla ravnateljica in župan. Sodeč po objavi, ki jo je podala ravnateljica na šolskih straneh.
Kar se pa tiče travnatega igrišča pa si nisem "BOGI", saj ga ustvarjam skupaj z starši otrok, ki imajo željo po tem igrišču. Delam z veseljem in z lastnimi stroški, ki si jih v društvu pridelamo z delom. ( Veselice, športne prireditve, Kresovanje idr).
Tudi nobene spremembe zemljiškega načrta ni bilo. Polovico zemljišča na katerem delamo igrišče nam je dobroverno odstopila Marija Fabrizzi, drugi del, ki pa je v lasti občine, pa smo z prostovoljnim delom očistili, saj je bilo že skoraj odlagališče smeti in nevarno tako za šolske kot predšolske otroke. Ne vem v čem mi je bilo uslišano.
Za konec pa se iz tega tvojega zadnjega članka sprašujem ali želiš škodovati meni ali mojemu bratu, saj govoriš v množini, kot da imamo Manfredeji monopol v Lovrencu. Če želiš škodovati meni mi povej naravnost v obraz ali se podpiši pod takimi neresničnimi članki, če pa želiš škodovati mojemu bratu županu, pa se bojim, da si izbral napačno pot.
Za sebe lahko rečem le, da imam dobro družino, dobro službo, star avto, živim preprosto, poskušam otrokom nuditi zdravo športno življenje in imam svojo hrbtenico, da se pod vsakim člankom, ki ga napišem tudi podpišem.
Zaradi tega ne mislim biti upravnik oz. upravljalec športnega objekta, niti društvo NK Žoga, ker za to nimam pogojev in če bi ti o tem trezno razmislil, bi prišel do enakega zaključka.
Mogoče drugič še kaj več, ko bom vedel s kom imam debato. Lep pozdrav Bogdan Manfreda