1

Tema: Jezernikova poroka

Koliko je meni znano je naš župan dobil idejo, da se bo on poročil na občinske stroške. Baje, da si je že rezerviral sredstva in datum. Vsaka čast Joško!
Meni se to zdi nespremenljivo, kajti mislim, da bi to priložnost moral izkoristit nekdo, ki si želi poroke ampak pač nima dovolj denarja za to.
Ne bom raje preveč pisal, da mu nebom povzročal kakšnih bolečin, da ne pride še do kake tožbe. big_smile

Re: Jezernikova poroka

A to bi naj spadalo pod Jezernikovo poroko?

3

Jap... Samo koliko vem je dal odbor za prireditve vlogo, da se mu to onemogoči. Kako se je pa potem to razvilo pa nevem... Meni je že dovolj neumno, da je sploh dobil takšno idejo. Napisal sem pa to samo za to, da bodo ljudje vedeli kakšne ideje ima naš veleumni župan.

4

Prava ideja za odmevno turistično promocijo kraja in občine kot celote. Ker bodo prišli ljudje od blizu in daleč, manj in bolj znani in pomembni bodo ceste kar hitro popravljene in ne z asfalt lopato, temveč tako kot se to profesionalno "flika in gliha". Od mega fešte lahko pričakujemo velike koristi in pridobitve. Stroški  bodo zanemarljivi v primerjavi z vsem tem kar bo kraj s to "fešto" pridobil.

Naslednje leto pa pripravimo TV oddajo "Neporočeni pari" in na njej izberemo poročni par, ki se bo poročil na Jezernikovih dnevih.

Vse dobro želim poročenim in neporočenim!

5

So bili tudi predlogi, da se naj na Jezernikovi poroki vzameta  Hilda Tovšak in Ivan Zidar, to bi bila dovolj velika kazen za oba obtožena, še posebej vožnja s kočijo po lovrenških cestah. Popoldne je odjeknila vest, da je  Hilda že odšla kupovat poročno obleko nekam v tujino. Se pa poroke zelo brani gradbeni mojster Zidar, pravi da bo kazen raje odslužil z  družbeno koristnim delom  in sicer kot predskakalec na poletih v Planici.

6

Sem slišal, da bo pel Damjan Murko

7 Nazadnje urejal erik črnko (22.05.2013 12:04)

Totimo bogemu Jezerniku tam pod Roglo bo počasi prekipelo in bo mogo koko orng poplavo spostit dousa v Šentlovrenc, da se molo gamati spuče.

P.S.
A priča bo pa Borut Pahor???
(on je vsaj kafeje pa čajčke iz svojga žepa colal, či si že ni ohcedi frgunal!!!)