1 Nazadnje urejal Rookoo (29.05.2013 14:16)

Tema: Srečanje uporabnikov klepetalnice

Da nebomo samo za računalniki in pisali po forumu, predlagam nekakšno srečanje vseh uporabnikov klepetalnice. Najbolj zanimiva se mi zdi ideja, da bi imeli nekakšen piknik. Brez problema tudi prevzamem organiziracijo. Bi bilo zanimivo v živo malo podebatirat in izmenjat mnenja. Spit kakšno pivo ali dva, se malo pohecat, malo grajat, mogoče tudi kaj pohvalit... big_smile

Pač povejte kakšna se vam zdi ideja, pa če bi bili za to. Potem pa se lahko dogovarjamo za naprej...

2

Re: Srečanje uporabnikov klepetalnice

Ideja je dobra, se prijavljam.

3

Tudi jaz pridem.

Lep pozdraV

4

Jaz bi bil bolj za pijačo eno večerko, se bomo lažje uskladili, recimo konkretno to nedeljo ob 18. pri Jelenčku?

5

Sem za pijačo...

Za piknik sem pa tak mislil, da bi pol enkrat julija ali pa avgusta organiziral. Da bi ljudje imeli več časa, da si planirajo... Prvo pa je treba videt sploh kak odziv bo. Če bo nas pet, je pa vrjetno res boljše, da gremo kar v gostilno tongue

6

Če se ne mudi, predlagam naslednjo nedeljo, 9.6.2013; pojutrišnjem me ne bo  :-( dr.obveznosti).

Lep pozdraV

Sem tudi jaz za srečanje in klepet! smile

8

Smo se z enimi slišali tu mimo in zmenili za fiksno nedeljo 9.6. ob 18. pri Jelenčku. Tak da planirajte... več nas bo, bolj toplo nam bo wink Tema... klepet.

9

Ja napišite kdo pride, da vemo približno kolk nas bo. Jaz pridem!

10

Jaz gvišno pridem!

11

Namesto mene pride moja Mateja.

12

Pridem.

13

Se pripeljem. Z velkim mopekom  ;-)

Lep pozdraV

14

Prvo srečanje odlično uspelo - se že veselim naslednjega.

Piknik pa računajte, da bo enkrat proti koncu julija. Če pa bi komu bolj ustrezalo v avgustu pa naj javi...

15 Nazadnje urejal maxi (10.06.2013 07:30)

ŠKODA ,da ni " KOKE " slike -  arhiv je le arhiv -

16

Fotka je, a ne bo objavljena. Zaenkrat   cool

Lep pozdraV

17

Eni so prišli peč, drugi z avti, STAR s Hondo, grobn pa je medtem v horizontali izbrskal tale primerek "mopeka":
http://shramba.lovrenc.net/anzej/klepet/oslovskimoped.png
OSLOVSKI MOPED
Ob pogledu na to čudno vozilo je policaj oa Elizejskih poljanah v Parizu že izvlekel svojo beležnico, da bi sestavil zapisnik o prometnem prekršku, potem pa je z roko pomignil jezdecu, naj gre dalje, kajti spomnil se je, da ni pravila, ki bi prepovedovalo oslovski promet v francoski prestolnici. Tony Andai pa je bil poleg tega povsem pravilno opremljen: vetrobran in luči spredaj, mačje oči in odbijači zadaj. Ker Tony Andai ni plačal prometne kazni, so mu za šest mesecev odvzeli vozniško dovoljenje. »Zelo sem zadovoljen s novim vozilom. Sicer sem pozabil trobilo, a na srečo, osel riga.«
1971.    VEČER,  leto XVIII.,  št. 294,  18. 12. 1962,  str. 8

18

Predlagam, da se uporabniki klepetalnice to soboto (27.12.2014) zvečer vsedemo za mizo in nazdravimo:
> 15. obletnici klepetalnice
> 1,5. obletnici Lovrenčana  ;-)
>  novemu letu 2015

Lep pozdraV

19

Malo si me prehitel s to pobudo. Minule dni smo se v ozji zasedbi dogovorili, da omenjeni obletnici obelezimo v soboto 10. januarja pri Maksu. Pripravljamo krajsi (zabavni) program z glasbeno podlago. Bo?

20

Jaz se kar strinjam, da se dobimo tudi 27.12. Bomo pač dvakrat skupaj smile škodilo nam zagotovo ne bo...