Oskar, vse čestitke, za odlično vodenje zaključne prireditve. Danes slišim same pohvale 
Tvojih 500 evrov honorarja je pa itak 3x premala cena. Vedno se vse 'suče' okrog denarja... Denarja očitno je več kot dovolj. Za izvedbo J.D. naj bi bilo več kot 20 000 evrov + 4000 samo za zaključno prireditev.
Razumem pa frustracijo Mihe.
Miha je bil premalo konkreten, pa bi jaz nadaljeval....
Profesionalizem se mi gremo že vsa leta, od nastopa županovanja J. Manfrede, ki si je izbral svojo ekipo.
Pa kar poimensko povem, da g. Podšupan Borut Cotič prejema mesečno cca. 520evrov neto za vodenje Odbora za prireditve ali včasih tudi imenovanega Odbor za pripravo prazničnih dni.
Kako podšupan vodi ta odbor že ptički čivkajo. Stvari organizira preko sms sporočil in E-mailov. Kar je v odboru dogovorjeno on presliši in izvaja svoje veleumne poteze. In na vsaki zaključni prireditvi se ga izpostavlja, se mu zahvaljuje, pojemo mu slavospeve in delimo nagrade za uspešno vodenje tega odbora in ga okitimo z delom nekoga drugega. Res ne vem, kaj bi Lovrenc brez vas!
Dokler bo v Lovrencu vodil kulturne zadeve nekulturen človek, se ne bo nič spremenilo. Nekulturen se sliši ostro ampak mene so starši, stari starši... učili, da je vljudno pozdravit, če srečaš človeka v takem malem kraju kot je Lovrenc, če te pa ta pozdravi pa je absolutno nesprejemljivo, da ne odzdraviš. S tem se pokaže osnovna človekova kultura, ki pa je vam g. Podšupan, tuja!!!
G. Podšupan tudi seje neresnice in zavaja ljudi na Občini Lovrenc. In da pojasnim...
Pred parimi meseci smo se prijatelji, prostovolci, aktivisti, ljubitelji kulture, glasbe in umetnosti nasploh odločili, da se organiziramo in ustanovili smo MU-KLUB KREATIVA. Po uspešni registraciji na UP Ruše smo podali vlogo na O.L. za pridobitev sredstev za izpeljavo Muzikarijade. Vaš komentar na to je bil:
Citiram: Kaj boš dajal denar ljudem, ki so se organizirali, da bodo nastopali politično zoper tebe!
Te besede je potrdil tudi sam Župan.
Tukaj se pa moj molk na klepetalnici prekine!!!
G. Podšupan, naj vam pojasnim, da v samem Logu kluba ne obstoja beseda politika!!! MLADINSKO UMETNIŠKI KLUB KREATIVA je organiziran zato, da se ognemo vašim nazadnjaškim pogledom na kulturo in organizacijo le te v našem kraju. V 21ih letih J.D. aktivno sodelujem 21. na vsaj eni prireditvi. Tudi če bi mi bil ponujen honorar, bi se ga brez razmišljanja odpovedal. Sodelujem izključno prostovoljno in kot aktivist. Vi pa kot 'tatamata'.
G. Župan, apeliram na vas, da nemudoma razrešite podšupana vseh obveznosti in dolžnosti! Razumem, da vi ne morete vedet za vsako malenkost, ki se izvaja v tem odboru in da berete samo poročila. Ni vse zlato, kar se sveti! Ta denar, ki ga namenjate podšupanu pa raje razdelite članom odbora, ki so vsa ta leta kreativni, polni elana in idej ampak vse prileti v en zid, ki se ga kliče 'Predsednik odbora'. To velja tudi za nekatere bivše člane, ki so pač obupali.
Pa da zaključim, kjer sem začel... 
Oskar Kranjc ni samo prvi kulturnik na vasi... je tudi prostovoljec in aktivist. S prve roke povem, da je za izvedbo Muzikarijade fizično 'rabotal' , z rokami postavljal oder, čistil šotor itd...
Polda-ti si pravi ded 
Lep Kulturni in glasbeni pozdrav vsem klepetuljam na Lovrenčanu.si
Erč