1

Tema: Srečanje ob 15-letnici klepetalnice

V soboto 10. januarja ob 19. organiziramo pri Maksu (gostilna Urbanc, Gornji trg 1, Lovrenc) srečanje ob 15-letnici klepetalnice ter letu in pol obratovanja Lovrenčana.
Lepo vabljeni vsi, pisci in bralci, da ob pecivu, hladnem pivu in živi glasbi malo poklepetamo, se spomnimo zanimive preteklosti in skujemo nove načrte.

Če bi kdo pomagal kako zapet ali zabrenkat ali spekel pecivo, naj se prosim oglasi na http://klepetalnica.lovrenc.net/img/kleplovnet.png

2

Re: Srečanje ob 15-letnici klepetalnice

Bote kaj prišli? Nič ni glasu od vas. Da vemo a bomo samo trije na šanku viseli al Maks zagreje medvedjo sobo.

3

Zame mislim, da je samoumevno, da pridem. smile Pa zagotovo ne bom sam...

4 Nazadnje urejal grobn (06.01.2015 14:07)

Tudi midva prideva. wink big_smile

5

Boljši prespat novo leto in rojstni dan v istem letu, kot pa to ven spustit!

6

Helena je napisal:

Boljši prespat novo leto in rojstni dan v istem letu, kot pa to ven spustit!

Itak   ;-)

Lep pozdraV

25 kozarčkov za 15 let Klepetalnice Lovrenčana

Danes bo vsak klepetalec, ki bo želel imeti spomin, dobil pri Maksu kozarec z napisom:

15 let Klepetalnice Lovrenčana
nick name  in število sporočil

Najboljši primer, na katerega pomislim kot bralec klepetalnice je:

15 let Klepetalnice Lovrenčana
         Pohorc - 1.108

Ker je kozarčkov 25, bo seveda veljalo načelo: kdor prvi pride prvi melje:-)
Izjema je Pohorc. Za njega velja poseben status:-)

He, he najbolj pošteno bi bilo, če se kozarčki podelijo
po številu objavljenih sporočil, ne pa kdo prvi pride ...prvi melje :-)

9

Za najavljene jih prišparamo. Gorf celjski, torej pomeni, da ti damo glažek na stran?

Anžej je napisal:

Za najavljene jih prišparamo. Gorf celjski, torej pomeni, da ti damo glažek na stran?

Nikoli ne veš...v glavnem..

Ko pridemo skup...se vidimo!

11

Aha, torej bo ples v maskah wink
Upam da se vidimo danes.

12

Pohorc lahk ti je žal, da te ni :-)

13 Nazadnje urejal Boka (11.01.2015 10:15)

Ne murš verjet trofo sn geslo....Pišem 7 post. Hvala za glaž(dobil sem ga za 6 objav, tak da še 90 let pa mam komplet :-)). Nasmejal sem se na pune granate...Ko pa toti lovrenčani vkup spravijo....Od deklamiraja... čitanja...politike..., satire...muzike(sem spada moje fušanje) in poezije...Mislim  csena, da te fsiple...Tak, da Anže.... kaj se mene tiče... Plešo du, za toto srečanje.Tota medvedja soba per Maxi mo neko energijo, bi rekla Helena al....:-)

Boka, ti tvajo plešo, jaz pa svoj garm du z glave. Super je blo! Anžej, to, kar si ti pred 15. leti omogočil krajanom je z eno besedo opisano NEPREDCENLJIVO! Zalaufal si stvar, ki se ne bo nikoli vgasnila sama po sebi. Ljudem si dal možnost, da povedo, kaj mislijo! Slava tebi.
In še enkrat: Vse najboljše za 15 let Klepetalnice in 1,5 LOVRENČAN.SI

15

Super je blo! Hvala vsem za čudovit večer. Samo Boka, ta energija ni več samo v Medvedji sobi, ampak dans tud v moji glavi. Grem ajnmohc skuhat smile .

Tudi jaz sem iz prve trofo svoje geslo po n-letih...

Bilo je fajn za dušo, ti korajžni ste kar iz rokava skup spravli super program in večer...
Skratka še kdaj, pa bolj pogosto!

Tudi Maksek se ni izneveril tradiciji, Guinnessa je spet zmanjkalo... smile

Z <3 M

17

Vsa pohvala organizatorju(em), bilo je pav zabavno. Tako dolgo sem iskala moje geslo in ime
in sem našla. Kozarček pa lep spomin.
Naj živi in se razvija Lovrenčan s klepetalnico.

18

Res je blo luštno snoči! Tak pristno in sproščeno, kot že dolgo ne, z obilico zdravega humorja in dobre glasbe.

Zahvala za večer pa gre vsem obiskovalcem, ki smo vsak po svojih močeh prispevali k mozaiku razgibanega večera, in vsem onim, ki ste bili v mislih z nami - če ne drugače, ker smo se marsikoga mi spomnili smile Se mi zdi, da nas je dogodek povezal in se gotovo srečamo prej kot čez 15 let. Še prej pa tipkamo tukaj v klepetalnici.

Za pokušino ena slikica, kaj več, ko tajnice organizacijskega komiteja spišejo zapisnik.
http://shramba.lovrenc.net/anzej/klepet/klepetalnica.jpg

Madona, vas je blo pa precej vec kot na tistem srecanju pred cca 8 leti, ki smo ga imeli v prireditvenem prostoru...

Vidim,da vas je blo kr nekaj ja...meni žal ni ratalo prit,bom pa se potrudo za kako naslednje srečanje. wink