Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....
Ta fotografija me je pa ganila. Sem čisto pozabil. Jaz imam na sliki klobuk po strani v predstavi pa imam bistveno vlogo kot Rožle, ki reče en sam samcati stavek : »A tako se korenček strži?«. Če ne bi bilo te fotografije, se tega ne bi spomnil. Se spomnim, da je bila sobota, popoldan, en občni zbor je moral biti v gasilskem dom. Verjetno od Rdečega križa? Učenci nekdanjega 3.a in njihova topla razredničarka Pavla Požauko, zaradi katere mi je lovrenška šola ostala tudi v dobrem spominu. Za njo stoji velik fant, določeno obdobje sva prijateljevala, danes ga ni več med nami, kjerkoli si že Daizi lepo se imej.
VČOSIH ................................. SMUČANJE NA KUMNU v Lovrencu ......................................
lepo je bilo smučati v domačem kraju, saj so takrat tudi k nam prihajali smučati iz bljižnjih okoliških krajev , ker takrat Rogla in Kope še nista bili tako znani; slika je iz leta 1970/71
ob nedeljah popoldan so prihajali na Kumen tudi številni domačini, kjer so uživali ob gledanju smučanj
VČOSIH ................................. SMUČANJE NA KUMNU v Lovrencu ......................................
lepo je bilo smučati v domačem kraju, saj so takrat tudi k nam prihajali smučati iz bljižnjih okoliških krajev , ker takrat Rogla in Kope še nista bili tako znani; slika je iz leta 1970/71, takrat so bile zime zelo radodarne s snegom, današnje zime tega NE bi omogočale, pa tudi vlečnice ni več.
ob nedeljah popoldan so prihajali na Kumen tudi številni domačini, kjer so uživali ob gledanju smučanja njihovih otrok
*******************************************************************************************************
........ sem se spomnil, da sem pred 15. leti, 12.februarja 2009 ustvaril moj forum, in ti dve sliki sta bili prvi objavljeni v njem .....
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak.....