1

Tema: LovrenŠka Zobozdravnica

Lep pozdrav
Ne vem ali imam samo jaz takšne težave z gospo zobozdravnico ali se še najde kdo? Človek ne more verjeti kaj ta gospa dela z naŠimi zobmi,pa tudi odnos do pacientov je zelo na nizkem nivoju. Na koncu koncev pa  si človek mora najti novega zobozdravnika,da si porihta zobe (če jih sploh še imaš)

Re: LovrenŠka Zobozdravnica

Sem bil zadnjič pri zdravniku in sem slišal, ko je enega ogovorila: "saj ne rabite hodit k nam" odnos do svojih pacientov ima obupen... sam imam pa itak slabe izkušnje z njo, vendar o tem nebi raje zdaj...

Druga stvar, če smo že pri zdravstvenih tema, mislim, da v Lovrencu potrebujemo še enega splošnega zdravnika, saj naša "dohterca" ne zmore več normalno delat, v ponedeljak je bila taka gužva da so ljudje stali na hodniku...

3

smile Glih mi je plomba ven padla tak da om mogo it k naši Frančki smile

smile Kuj Neka smile

mene (osebno) zelo moti tudi njena asistentka, saj ponavadi ko pride v čakalnico pobirati kartice kar ubija z pogledom, tako da se ne upam niti naročit,...
sicer pa a se ni govorilo da gre gospa zobozdravnica v pokoj?
zanima me če pozna kdo kakega res dobrega zobozdravnika ki še sprejema paciente, ker bi rada menjala,....

meow

5

Čisto na kratko: vsa moja ožja žlahta z mano vred ni imela nikoli težav z gospo Frančko. Mislim, da delo opravlja strokovno, da pa je kdaj pa kdaj tudi manj dobre volje je čisto normalno, saj je samo človek. Včasih se mi zdi, da od dohtarjev, pa zobarjev, učiteljev, občinskih mož in vseh drugih od katerih smo tako ali drugače odvisni, preveč pričakujemo in zahtevamo njihovo popolnost. Prosim vas lepo...ali si kdo upa zase reči, da je na svojem delovnem mestu 100%???
Jaz prav vsak dan  nisem in upam  to priznati sebi in drugim. Kaj pa vi?
Škoda se bi mi zdelo težko prisluženega denarja, ki ga bi dala za plombice pri privat zobarjih, da o ceni protez ne govorim...Sicer pa je to že neka druga stvar in nimam pravice soditi o odločitvah drugih.
Smo pač tako različni, a enakopravni pa amen. A ni to lepo?

Že nekaj let nisem bil pri zobozdravniku, bom moral spet iti na kakšen pregled. Sam imam s Frančko dobre izkušnje, mi je vedno dobro poflikala zobe. Moji mami npr. pa vedno pade plomba iz enega in istega zoba...

Za Matejo
Ja verjetno si med tistimi,ki jih je malo,pa nimate težav,je pa nas zelo veliko,ki z nami ravna kot,da ne bi bili ljudje.

8

Razumem te Pikapolonica - kar sem napisala je pač moja izkušnja.

9

Cjo pa kaj neka raspravlate o zobozdravnici....naj vam povem kaka je situacija...če te zob boli je lah hujše ko če brez noge ostaneš... če nea redno skrbiš za ustno higieno ti itak noben zobozdravnik nebo pomogal...no ko pa smo že tak dalč da se morš najavit,pa magari iz priventive je situacija sledeča,čakalna doba je predolga glede na to da prideš pa sta sami pa se neka menita a oni modelki te naročite čez 3 mesce če sevede ni nujno...kaj se odnosa tiče asistenka bi bla za butnit je pa res da se malo preveč špana...frančka je pač frančka...saj če ti nea paše lah menjaš zobozdravnika...no če pa si mal bolši pod palcom pa si še itak lahk privoščiš kakšno beljenje pa odstranjevanje zobnega kamna itd...zaključek kak ti je...plača je itak ista smile

10

In kakšno je danes stanje v Lovrencu pri zobozdravniku? Morda kdo priporoča koga drugega med Lovrencem in Mariborom?