1 Nazadnje urejal gojzer44 (26.03.2005 11:15)

Tema: Igrovje

Glede na to, da se že nekaj časa pogovarjamo različne tumarije bi rad odprl temo še za naše Igrce! Vsi jih poznamo, staro in mlado in kdor pravi da jih ne igra laže!   
PS. Malo kdo kupi računalnik za šolo............ big_smile

Kaj najraje igrate!
Lahko bi se kaj dobili preko MSG in kdaj skupaj kakšno online odigrali!

LUKA

Re: Igrovje

Charlie 2 (Charlie the duck 2)

Pravim, da ni boljšega! big_smile

3

Uf....Včasih sem dosti igral CS preko neta sem bil še v nekem klanu...zaj pa nič več tega..če ni časa več tolko...drugače pa sem za ne da bi samo tu preko igrali da bi se kje dobili v nekem prostoru pa naredli kaki Lan party smile predlagam pač...LP

smile Kuj Neka smile

Jo,lahko bi res naredli kaki LAN party,pa kakega Countera vsekali! smile Jaz sn za,samo treba najt vredi lokacijo,pa se časovno uskladit! wink

Kak je zaj gori v prireditvenem prostoru? Tam je ziher plac, samo zmenit se je pomoje  treba za termin wink

Ja valda, kr pozabite na Lan partije! Ponavadi so bli vsi glasni kak bo itd......,   na koncu pa smo bli samo Dreamboxer pa še dva, tako da jaz se temu odpovedujem ker na koncu nima pa nihče kao "časa"!   Raje vidim če je kdo za kak skupen online, pa se dogovorimo za server in kiro na tak način vsekamo!     

Itak pa se ve da je Gojzer na tej sceni CAR!    cool

P.S. kdor visoko leta,nizko pade !! smile

LUKA

7

Hehe smile Ni se lepo hvalit ne... CS je fajn sekat smile Če bi se zmenli z županom al pa kak bi lahko vdarli tam sam pač ne na onih rač. ker so k od ovce smile šteka vse tak da brezveze ker so naši računalničarji pametni naložli windows XP na tak slabe compe...tak da najbolše če bi  blo prineso rač. sabo....LP

smile Kuj Neka smile

Kak je kaj z igricami na linux... nebi rad mel problemov z inšpektorji. big_smile big_smile big_smile

Maš prav gojzer ponavadi sma celo sama začela big_smile je blo pa fajn sploh tej ko smo varovalko menjavali big_smile

He he se spomnim ja, ko smo meli dve infri pa pet računalnikov na eni vtičnici smile

Ja fantje če je interes se lahko res dogovorimo, kište skup prenesemo, odšpilamo pa se ga napijemo!

LUKA

10

Nisem vedel da so ljudje celo zainteresirani za tako... torej za to bi jaz tudi bil... bom jaz župana vprašal, če bi to dovolil, da bi to potekalo v prostorih Prireditvenega centra... morem se zmenit da bi računalnike priklopli na že obstoječe omrežje v računalniški učilnici. Edini pogoj bi bil to, da bi si prinesli s sabo bolj zmoglive računalnike kot pa so gori... torej svoje smile (samo ekranov ni treba... ker so ok) Seveda, če bi dovolil, da se uporablja samo prostor potem pač bi mogli prinest računalnike in router, da bi vse skupaj delovalo... je kaki prostovolec, ki bi prinesel router ali kaj podobnega? smile gojzer44 ti si reko... samo kaj pa če bo več kot pa 5 prostovolcev? In ktero igro bi potem sploh igrali? smile

Če imaš srečo... imaš vse!

Jaz priporočam tetris wink

12

Alo jaz to resno! Danes bom še župana klical pa se zmeno! Samo zdaj ne... potem.. ko bo čas za to smile

Vi mi samo povejte, če ste zainteresirani!

13

Ja itak Xplayer ti samo zrihtaj ziher se bo jih neka najdlo...jaz pa pridem glet pal se ga mo pa napili tak ko je en reko...  big_smile

14 Nazadnje urejal XplaYer (06.04.2005 16:46)

Tak... župan je že dal ja... zaj pa morem samo še Čokla vprašat, če lahko uprabimo lan smile Tekmovanje bo v čem... to pa še sprejemam predloge smile

Sploh ni problem v čem, problem je kako. Zavedati se moramo, da javno prirejamo LAN party, ker ga
1. omenjamo tukaj na forumu, ki je javen saj za sodelovanje ni potrebna registracija...
2.Torej potrebujemo Orginal igerco - dvomim, da kdo to ima big_smile
3. ne verjamem, da bomo igrali samo eno wink

16

Ja saj... kako bom že jaz porihtal, samo da se z Čolkom zmenim... ostalo pa je od vas odvisno big_smile

1. saj v tem je finta... da je javno.. da bo čim več ljudi za to... zdaj pač... do zdaj sem jaz tisti ki je začel ta mrmranja tudi organizirat... tak da kdo hoče pristopit naj meni javi smile
2. zakaj pa potrebuješ oroginal igro... zarad serijske številke?
3. kolko bo tega pa je odvisno od vas... zato pa... predlogiiii!!!???

p.s.: še vedno je možnost, da gre vse po gobe tongue zdaj je vse na 80%... 100% ko Čokla kontaktiram smile

XplaYer je napisal:

2. zakaj pa potrebuješ oroginal igro... zarad serijske številke?

Zakaj le.... zavedaj se,da je piratstvo prepovedano!

Problem je v tem,da če bo ta LAN party v prireditvenem prostoru,bo na javnem mestu,torej za igranje potrebuješ originalno igro(zakaj ,je napisal že Dreamboxer)! To ni isto,kot če se nas par zmeni pa LAN party naredimo doma,tam je vseeno če je špil piratski,tu pa je javni prostor in je javno objavleno,kdaj bi to naj bilo!! Torej,dobro premisli,kateri špil ima doma največ Lovrenčanov-seveda original! wink  Tu pa nastane problem.... smile

19

Joj!!! Jaz sem se že vse zmeno... imamo zeleno luč. Samo računalnike si bote mogli samo prinest... ker ti tu niso dovol zmogljivi.

Če pa mislite zaj začet komplicirat... te pa tak brezveze vse skup!! Alo.. in kdo bo prišo glet če mam oroginal CD-je??? Policija??? Kot da kdaj pridejo na kak javni prostor gledat če kdo predvaja muziko na piratskih CD-jih... kaj zdaj se ven vlečete al kaj??? V čem je problem???

Ja OK,ti organiziraš,če bojo kake težave....A zgoraj navedeni datum pa ura sta že fiksna?