21

Re: Igrovje

A so že ble kdaj kake težave slučajno?  Kdo sploh lahko to pride pa kaznuje? Zdaj bote rekli, da samo zaradi tega ker je kaznivo nebote prišli? smile Zakaj pa potem sploh dajete take predloge za katere pol tak niste... pa iščete neke izgovore.. pa dobro.. pa jaz prevzamem.. ni blema... samo ni treba zdaj nalašč koga poslat gor ko bo to preverjal smile

Če imaš srečo... imaš vse!

In zakaj bi ti nalašč koga pošiljali gor,če bomo sami zraven??? hmm

23

Ker sem reko, da jaz prevzemam odgovornost.. pa tak veš kak so eni ljudje nevoščljivi smile

Torej jaz bi predlagal 16. 4. za uro bi se treba blo še zmenit... pa v čem bodo tekmovanja in seveda koliko ljudi bo to bi se je še tudi treba blo zmenit... tu gori je lan za 9 računalnikov... miz je 6... se pa bi dalo na kako mizo še zrihtat... ekranov pa je 5... ti ki so ok... en je še samo je 15-ka smile

Tako da... spremljam prijave... pogoj je seveda, da imate svoj računalnik... ekrana samo ni treba... ampak ekranov je samo 5... jaz bi tak svojga si prineso... tak da ni blema smile

Zdaj pa imate idejo v čem bi tekmovali... pa resno... ker datum bo hitro tu!

Predlagam: Counter strike, UT, Collin McRae 2, Call of Duty in seveda Tetris.

25 Nazadnje urejal XplaYer (06.04.2005 21:10)

Ok... to so že dobri predlogi... še kaki? smile Zaj pač... nekaj kaj bi vsi meli. Dreamboxer ti maš vse te igre?

Zdaj dan 16.4. je ziher... samo ura še ne. Kolko časa bi mi to meli... kolko ur? Pa kdaj bi vam to ugajalo?

Pa če ma kdo kai predlog kje naj reklamo delam?

hmm,Counter strike bo verjetno problem,ker ne vem kolko ga ma na kompih!! Sicer bi bil taboljša izbira ,samo ne vem no.... Pa Colin 2,maaaaa,kolko smo ga preterali včasih,ufff!!! Drugače pa Call of duty,Medal of honor-allied assault ali pa Wolfenstein-Enemy territory bi bli dosti dobri od streljačin! smile

27 Nazadnje urejal XplaYer (06.04.2005 21:24)

Ja samo ne gre se za to kera igra je dobra... gre se tudi kdo jo ma... zato bi predlagal da se prvo fiksno zmenimo kere igre pridejo v poštev... kake 3 več tak ne rabimo in kdo vse bo sodeloval.. pol pa tisti ko majo posodijo tistim ko nimajo, da lahko malo povadiš porej ko se začne smile lahk se zmenimo tudi pa se dobimo tisti ko so zainteresirani to soboto... al pa pozneje... tu v prireditvenem centru in se zmenimo?

Jaz sem za dve.. Unreal Tournament 2004 in Quake 3 arena... če bi bla kera od teh dveh bi bil zelo zadovoljen... ker od prej naštetih nobene ne poznam, kaj šele da bi jo obvladal smile

28

Hehe....Jaz sem itaq da za..Router maš tam Xplayer v mladinskem domu samo ti more dat kluč od omarice...vsaj mislim da ja smile drugače pa lahko jaz dam moj router sam lahko samo 4 igramo big_smile smile hehe.....Glede cd-jev pa pomojem da nebi blo komplikacije.....VSaj Policija nebi zafrkavala kaj drugače pa še nikoli nisem vido policije tam....Druga bi blo da bi Cd-je preprodajali tako pa jih bomo imeli le zase smile LP

smile Kuj Neka smile

29

Glede Iger...
1.Counter Strike
2.Call Of Duty ( trenutno ena bolj igranih iger na netu)
3.Kaj podobnega kot Doom3 al pa Quake 3 Arena smile kaj pa vem:)

smile Kuj Neka smile

30

Ni treba ključa... to gre brez... samo na compih si morete sami nastavit pa laufle smile če pa bo že kaj pa samo Čoklu rečem, ker mam vse zmenjeno... samo Županu še sporočim od kdaj do kdaj bi potekalo. Tu mamo 6 kablov za priključit... priključkov je pa 9... jaz si lahko svoj kabl prinesem... torej jih je še 6.

Torej Call Of Duty sem zdaj že tretjič slišal... tak da bi se lahko za to igro zmenli da bo ena izmed teh treh smile

31

Ja Call Of Duty Je zakon...sam jaz nimam cd-jev doma tak da kdo ma naj se javi pa se zmenimo za datum pa ruknemo enkrat:)

smile Kuj Neka smile

CDji niso problem,za bilo keri špil... wink

Lahko pa jaz prinesem moj router če imte wlan kartice možno je priključit do 160 uporabnikov, pa še kablov ne rabimo big_smile
@ MaTeO call of duty imam jaz doma, tak da ga lahko dobiš pri meni javi se mi na email ali pa ZS.

34 Nazadnje urejal XplaYer (07.04.2005 14:09)

Ok... torej Call of Duty bomo ziher ok? Pa dajmo še zravn nekaj bol... hitrega... kaki Unreal Tournament 2004 ali pa Quake3 Arena big_smile

Zdaj pa mi povejte keri ste za to, da se to 16.4. res uresniči? Malo reklame naredite smile

Dreamboxer, XP master in MaTe0 vi pridete torej? En kandidat je še ziher, da pride Psiho oz. Vasco ima nick... če kdo pozna smile

Dreamboxer... zakaj bi mogo ti router prinest če pa ga mamo tam? Saj tolko pa nas tudi nebo... kolk se men zdi smile Wlan kartic pa nima tolk folka... pač bodo kabli vsepovsod... bojo pač ljudje mogli gledat kje hodijo big_smile ...mormo prvo kandidate najt... pol se bomo pa menli kak se bomo povezali. Jaz mam wlan kartico samo za druge pa dvomim smile

p.s.: XP master... maš ti mogoče Unreal Tournament 2004? tongue

Sem reko,da ni problema za BILO KERI špil!! wink

P.S.samo da je kolko tolko dober oz.znan.... smile

36

XP master... maš Unreal Tournament 2004?

XplaYer je napisal:

XP master... maš Unreal Tournament 2004?

Sprašuješ človeka ki se lahko primerja z diskografijo igerc, če ima UT 2004. Če ti je napisal, da "bilo keri špil" potem ne gre dvomit, da kaj nima, sicer pa sam vem da ima vse kar bi si želeli big_smile

38

OK... XP matser posodiš? Da si prekopiram? big_smile Rabim tooo big_smile

Ni blema!! smile Samo po ZS ali mailu  mi javi,kje in gdaj se dobima! wink

40 Nazadnje urejal XplaYer (07.04.2005 15:08)

Tak zdaj pa povejte keri vse boste prišli 16.4.?