Re: Igrovje
[size=18] Tak zdaj pa povejte keri vse boste prišli 16.4.? [/size]
Velikost sporočila ni možno določit, zato ti bom popravil.
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Igrovje
[size=18] Tak zdaj pa povejte keri vse boste prišli 16.4.? [/size]
Velikost sporočila ni možno določit, zato ti bom popravil.
Hmm ja
Oky 16.4 kdaj je to? Sobota super
Ja itaq da jaz pridem...Mrežno karto pač rabi vsak:) Samo kolko portni je router tam v mladinskeM? Kaj bodo pa ostali delali?
Očitno bi kdo rad tudi na net šel
razn če boš rezerviro pa dol zakleno:) Ker se bojim da mi kdo kaj vkrade z kište:D hehe
Pa mize je treba dat skupaj da se nea gleda
vsak računalnik nasproti.....LP
Mate0... za to je vse poskrbljeno. Prostor je neuradno že rezerviran... samo en formular izpolnim pa bo uradno tudi, mize bomo postavli tak da bo... ti samo da maš računalnik, mrežno pa kabl, če pa kabla nimaš pa jih mamo tu 6... tak da delalo bo ziher ![]()
Tak da če vas tri štejem... pa še še Vaskota te nas je pet. zaj pa prostora pa je še za 4... tak da.... reklama reklama reklama ![]()
Meni tak paše da jih je manj
bom jih mel manj za ubijat
LoL
morem si sposodit špil da sprobam malo
Dreamboxer kdaj bi se lahko jaz oglaso ?
ti si reko da maš to ... kaj dodatek tudi maš zraven?
Mate0 jaz mam Call fo Duty... bom ti ga jaz prineso... al pa si prideš po njega? Pa Unreal Tournament 2004 si lahko posnameš ker to bomo tui vdarli ![]()
MaTeO jaz sem XplaYer-ju posodil, Call of Duty tak da naj ti ga on da... United offensive pa nimam ima pa XP master ziher to tak, da ni problema....
XplaYer te pa če ti bo danes snemat?
Bi mi ti to speko
Da nem neki amater
saj špilal sem že pa igerco obrno sam nisem pa še nikoli COD Prek neta
Kaj pa Counter Strike?
OK! zgleda da ste zadevo resno zagrabli! takole! potrebujemo SWITCH ne router! mam ga jaz doma in sicer za 8 ljudi! potem rabimo 8 UDP kablov - delujočih!
Glede igrovja, predlagam Unreal Turnament 2004 (zelo dodelan za LAN ipd....), potem Call of Duty, potem za stratege kakšne Generalse, za dirkanje pa Colina 2.0!!! Omenjene igre niso grafično prezahtevne, tako da bi moglo delat!
AJA vsi z računalniki rabite mrežne kartice da se sploh lahko povežemo!
Če bom mel čas pridem! Predlagam pa da se zadeve odvijajo cel vikend, ker drugače se ne splača vsega skup nosit ker se preveč časa izgubi z priklapljanjem in instalialacijo igerm zato tisti ki imate namen prinest računalnike poskrbite za to že prej!
Emmm... gojzer44, če nisi bral... mi mamo router gori že... in deluj
in je za 9 ljudi.
Za Call of Duty smo se zmenli da bo... če pa še bo kakšna dodana... za Unreal Tournament 2004 sem jaz tudi, če pa že tisto ne pa vsaj Quake 3 Arena. Za Colina 2 sem že tudi dobil predloge... tak da je možnost da bo to tudi. Samo pač zmenit se moremo. Zdaj nas je 5, torej imamo še za 3 placa... ozirom 4. Samo če nas bo 9 bomo neparno število... razen če bomo po 3-je skupaj v klanu ![]()
Jaz bi predlagal:
1. Call of Duty
2. Unreal Tournament 2003 ali Quake III Arena
3. Colin McRae Rally 2 ali Need For Speed Underground
Zdaj pa kterih predlogov bo največ... tisto bomo vdarli ![]()
Da morejo vsi računalnii met omrežne pa mislim da vsi vedo... upam ![]()
gojzer44 fajn bi blo če bi ti to lahko 100% povedo če boš mel čas, ker če se slučajno zgodi, da bo povpraševanje veliko (če se bo zgodil čudež) potem neboš več imel prostora
Ta stvar pa se bo odvijala samo 16.4., ker to je zdaj prvič, da mamo gori. Zdaj pa če se bo velko jih javlo in če bo vse skupaj uspelo in bo še povpraševanje potem bomo mogoče naredili za več dnevov. Za 1x pa bo to samo 16.4. Za uro se moremo še tudi dogovorit... jaz bi predlagal da se dobimo tam nekje po 13 uri da priklopimo se zmenimo... ob 15h pa se vse skupaj začne. Traja pa lahko potem do 21h, ker je tako dolgo odprt Prireditveni Center.
Hhmmm,toti cajt od 15.do 21.ure bo presneto hitro mino.....ampak dobro,za prvič naj bo!Se strinjam z Gojzer-jem,da bi lahko blo to čez celi vikend,samo se pol tu pojavi problem,namreč pol se računalnikov po koncu recimo sobotnega tekmovanja ne bi pospravljalo do nedelje,ko bi se vse skupaj nadaljevalo,vendar prireditveni prostor je odprte sorte za vse mlade in stare,torej ne vem koliko bi jih bilo pripravljeno pustiti svoj komp tam do naslednjega dne!
To je seveda možno na privatnih LAN party-jih,da se prišpara čas za igranje!
Tu pa je to vprašljivo....jaz ga recimo ne bi pustil tam do naslednjega dne-ziher je ziher! ![]()
Torej... zdaj nas je 5... še kdo pride?
Ja... 5 nas je ![]()
Oky:) Prvo bi vprašal če ma kdo dodatek za ta špil ne:) "United Ofensive" Potem špil sem zdaj igral preko neta
Maaa....Deadmatch 40 ludi:) Kako to dela.) sam sem stisno kr nekaj lepih head shotov:) Fajn bo igrat:) Samo potrebno bo še pred tem naložit Patch 1.15 če ga še nimate:) Ker tu je multiplayer pa tak dalje:) Če pa kdo rabi program da si poišče vse serverje "the all Seeing Eye" kdo bi ga rad mel naj napiše pa mu sendam preko emaila:) Čisto na easy poiščeš serverje brez password-a in to so tudi slovenski serverji med njimi:) Drugače ne gre igrat ker so vsi Key-i (kluči) V uporabi:) PREVERJENO:) LP
mislim da ste malo pozabli na ljudi ki ima najraje športne igre. med njimi sem, vsekakor tudi jaz (Pro Evolution Soccer 4 , NBA Live 2004 ........)
equaliser Hehe
Mogoče Fifa 2005
sam to itaq nebo hoto noben špilat...Glavno Za predloge ne pač potem naj en prnese Cd zraven pa si pač vsak nasnema na hitro
Saj pa to ni problem
....LP
Povzetek:
16.4. 2005 ob 14h se zbremo v računalniški učilnici Prireditvenega Centra Lovrenc na Pohorju. Tekmovanje se začne ob 15h ali prej... odvisno kdaj bomo pripravljeni. S sabo morate prinest celoten računalnik z vgrajeno omržno kartico in kabel. Za izposojo je na voljo 5 ekranov in 6 kablov za katere mi morate javit, da jih potrebujete. Javijo mi naj samo tisti, ki to res potrebujejo. Potrebovali bomo še podaljške za elektriko!!!
Tekmovalo se bo v: Call of Duty, Unreal Tournament 2004 in Colin McRae Rally 2
Trenutno se je javilo 6 tekmovalcev.
Rezervirani ekrani: 2 od 5
Rrezervirani kabli: 1 od 6
Kaj pa nagrade? ![]()
Pir Pri jeleni:)
Hm ja:) pa Dodatke si prneste:D Slušalke al pa kaj ker pri Call Of Duty Brez zvoka:) kaj pa vem:D
Tak pa je za nami:) Vse kar lahko rečem za prvič je blo super....Kdor ni prišo si je sam kriv
upam da nas bo naslednjič še več....Slike Pričakujte v teku tega dneva...LP
No vidiš... jaz pač nisn mel cjta... škoda... pa drugič... ko bo za več dni....
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Igrovje