Tema: Odsotnost spletnih strani
Se moram opravičit za odsotnost spletnih strani čez vikend. Zgleda je pri našem gostitelji ruter mrknil in so ga danes postavili nazaj. Torej veselo spet na pisanje...
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Odsotnost spletnih strani
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Se moram opravičit za odsotnost spletnih strani čez vikend. Zgleda je pri našem gostitelji ruter mrknil in so ga danes postavili nazaj. Torej veselo spet na pisanje...
Kaj češ se zgodi... tukaj ne moremo nič ![]()
Jaz sn pa že mislo,da je pr meni kaj narobe......... ![]()
sem ugotovila ja...
Kaj ga svirajo pri Siolu? Zadnje dni opažam občasne izpade in nedeosgljivost dela interneta, ki ni v Siolovem omrežju. A to opaža še kdo? Recimo danes med 13.30 in 14.45 ni bilo linka čez lužo in tudi pri nas ne. Če pa je stran že dosegljiva, je običajno prenos počasen.
Ja sn poslušal po radiu o tem,samo kolk sn ču nekaj j*** v tujini,ne pr nas(tak so rekli na Siolu...)
Kaj se pa prenosa tiče,pa nisn opazo kake upočasnitve zadnje dneve,torrenti lavfajo ko nori... ![]()
ja dans ob 15 sn šel na net pa eni strani sploh niso delale, tiste ko pa so pa zlo počasi. pa v MSn se mi ni šlo vpisat
saj je pisalo na siolovi strani da ne bo funkcioniralo - ne bi vedla, pa imama siolovo stran, ko se računalnik odpre, pa mi je v oke vdarlo, hehe,....
Siol je zanič:) Kaj naj še druga rečem:) Net ne dela kličeš dol jim ne dela te mi tam povejo da nea gre pa da nebo delalo:) tak je to vse skup ne .... sem mislo zadnjič na lovrencu da ste me že blokirali ko ni delalo:) LP
Keko jaz vem, ima p******* Telekom. (Kao da sta Telekom in SIOL ločena
)!
Telekomu pade ATM (9obročev optike po SLO, redundantno napajanje, podvojena oprema,....) in ker je vse na SIOL-u pade vse - tudi ADSL od Amisa.
Ko ne dela je pa res čudno. Neki sajti delajo neki ne.
Včasih ne delajo niti Amisovi DNS-i?!?
Baje je konkurenca na T 2 že pripravljena. V začetku septembra naj bi jim Telekom zagotovil preko 100 kolokacij na centralah. Ker tega najbrž ne bo zmogel, bodo plačali hude penale (na skupščini prejšnji teden so dali dobre 3 miljarde na stran za take primere
. Ponujali bodo tudi triple play (telefonija, internet, televizija) kot Siol (za katerega še ne vem če so že komu sploh priklopli
, link s tujino pa gotovo preko 500 MBit/s, nekaj imajo menda tudi svoje optike. Siol in ostali se jih baje precej bojijo - v veliki meri tudi zato, ker se pripravljajo v tajnosti in ni nobenih uradnih informacij kaj imajo za bregom, še spletne strani nimajo postavljene ![]()
Preden bo kaj prišlo v Lovrenc bo že kaka brezžična tehnologija aktualna in sploh ne bomo rabli več kablčkov, ker nam bojo mikrovalovi šarli po glavi ![]()
Sploh pa idimo rajš od teh kišt vun na luf...
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » Odsotnost spletnih strani