1

Tema: Domači mojstri za štelanje računalnikov

Občasno sem komu popravil računalnik, poinštaliral sistem/programe, nastavil modemski dostop... zdaj pa za takšne stvari nimam več toliko časa, ljudje pa občasno še kličejo. Zanima me torej če kdo v Lovrencu dela takšne stvari. Naj mi pošlje mail, še bolje pa če tu sem vpiše svoj telefon in ime, da ga bodo interesenti lahko poklicali. Verjamem da bi marsikdo rabil takšno pomoč pa ne upa ali pa ne ve koga prositi.

Re: Domači mojstri za štelanje računalnikov

Jaz lahko pomagam kolko je v moji moči!

031 572 959

Ja ni blema,mene se tudi lahko kontaktira preko ZS! Če bom le vedo,bom pomagal!

4

Mene pa zanima koliko kaj računajo za tako štelanje računalnika. Mi bi tudi rabili enega, da ga nam naloži - je nov brez vsega.

Lp

oceni koliko je to delo vredno... jaz vedno naredim vse po prostovoljnih prispevkih wink

6

Vredno jo kot se vzame. Delo je vredno dve uri! Od 5 do 10 jurjev. Vsaj po mojem mišlenju, če pa imaš licenco in čitable pa seveda več. Jaz sem vse te stvari vedno delal zastonj. Čeprav včasih na svojo škodo. Jaz bi rekel takole: 7 jurjev, z možnostjo še enega klica. če se kaj zalomi.

7

Hehe:) Odprava težkega virusa po tamalem 15k smile Tak pač je če maš s.p. smile Smeh

smile Kuj Neka smile

Hja.. mislim, da se v vsaki družini že najde vsaj ena oseba, ki zna sam inštalirat programe na mašino..
ali pa se še zaveda ne..

Kaki problem pa je sploh vstavit CD od windowsov v cdrom in nanovo zagnat računalnik? Pol pa 10-krat klikneš next, pa maš windowse gor..

Prepričan sem, da vsak ki bi enkrat videl to inštalizacijo, da bi si naslednjič znal sam naštimat gor! Pred desetimi leti je bil problem ja, ko si mogo vsako stvar posebej gor naložit, pa kliknit to pa ono.. bla bla.. zdaj pa še samo next, next, next.... in glej ga zlomka - mašina pripravljena za uporabo!

9

Kako pa je s samimi Windows-i (medijem)? A se za 10 tisočakov instalira črna verzija?

Peter

Medij z Winsi sploh ni problem!! wink Delajo vsi isto,problem je,če je ser.št.,ki jo vpišeš na Black listi (črni listi)!! Pol se smatra,da so Winsi piratski! Če pa dobiš ser.št.z Blue liste,pa maš kao nepiratske Winse,oz.jih lahko posodabljaš preko Windows update! Samo take cifre ni glih najbolj izi dobit... smile Se pa da! wink S tem,da če maš orig.Winse pa cifro posodiš še enim parim kolegom,še ta cifra ziher ne bo na Black listi,tja pridejo cifre,ki se pojavijo na netu in ki jih uporablja(eneke seveda) na desettisoče uporabnikov!! big_smile

Saj pa lahko serijsko št, windowsov enostavno spremeniš z enim programčkom in generatorjem. Tako smo delali, da smo sploh lahko sp1 inštalirali. big_smile

Lahko spremeniš ja,samo tudi tista druga je lahko na Black listi!! big_smile
BTW,programček se pa imenuje Windows XP key changer! wink

13

XP master je napisal:

Lahko spremeniš ja,samo tudi tista druga je lahko na Black listi!! big_smile
BTW,programček se pa imenuje Windows XP key changer! wink

BTW..... ta program ti vrže ven najmanj kakih 500 serijskih cifer! wink Pol pa izbereš eno.. kot da bi si naročil kepico sladoleda, veš. smile

Neeeee.....prvič slišim!! wink

15

Hahaha... big_smile
vpeter ti samo reči ka ti teba?
Za 10k lah dobiš marsikaj tudi črno verzijo windowsov ja big_smile

Če ti kaj ne gre vzemi večji homer!

16

10K bom računal sam za moje delo od sedaj naprej.
Pa še komentar na izjavo, da vsak, ki enkrat vidi instalacijo, zna to sam narediti. To mogoče drži, vendar imam izkušnje, da ko enkrat instaliram windowse, sploh ne vedo, kaj naj z računalnikom. Tu pa se moje delo (za 10k) konča, saj nisem inštruktor.

TILT - mene je samo zanimalo, kako se drugi lotevate takšnih in podobnih stvari. Črne verzije windowsov pa ne rabim, saj imam legalno (MSDN Academic Alliance).

Peter

17

tudi jaz lahko kaj pripomorem!

041/795-449    aleš

18

vpeter je napisal:

10K bom računal sam za moje delo od sedaj naprej.
Pa še komentar na izjavo, da vsak, ki enkrat vidi instalacijo, zna to sam narediti. To mogoče drži, vendar imam izkušnje, da ko enkrat instaliram windowse, sploh ne vedo, kaj naj z računalnikom. Tu pa se moje delo (za 10k) konča, saj nisem inštruktor.

TILT - mene je samo zanimalo, kako se drugi lotevate takšnih in podobnih stvari. Črne verzije windowsov pa ne rabim, saj imam legalno (MSDN Academic Alliance).

Peter

10k? ni to malo malo za win z "legalno kodo"?

Win z legalno kodo ima samo za sebe...

20 Nazadnje urejal poe_T (31.10.2005 09:43)

...