Tema: težava
mene zanima kaj bi blo narobe ko mi ventilator v računalniku tak boli pa če keri ve prosim če napiše kaj bi bli treba naredit ![]()
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » težava
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
mene zanima kaj bi blo narobe ko mi ventilator v računalniku tak boli pa če keri ve prosim če napiše kaj bi bli treba naredit ![]()
Čisto možno da se je naprašil. Probaj malo s sesalcem potegnit po njem, pa draži ga ko ga sesaš, da ti ga od prevelikih obratov ne uniči.
Če še ne pomaga ga lahko z WD-jem špricneš, da ga malo podmažeš. Samo prej izklopi štrom če gre za napajalniški ventilator ali ga snami s procesorja če gre za procesorskega.
Če pa še vedno ne pomaga si kupi novega.
Naredi si vodno hlajenje!
Piko, a ti to dela cel čas ali samo takrat ko ga prižgeš????
Glasno brneči ventilatorji so velik problem, lahko zmotijo še tako načrtovano družinsko idilo. Zato dragi Piko, za prijatelje Diplomirani klošar, se sanacije tega problema loti skrbno resno. Svetujem ti, da se v teh kriznih dnevih odpoveš vsem obveznostim, ki ti sladkajo vsakdan in zberi za Božjo voljo vse moči, da težavo odpraviš.
Nikar ne kliči na pomoč lokalnega prostovoljnega ( freiwiliche) gasilskega društva, ker ti bodo stanje še poslabšali. Raje postoj pred tvojo domačijo in natančno analiziraj okolico. Opazil boš, da se je narava spremenila. Zunaj je vse belo, zapadel je namreč prvi sneg. V bivši Jugoslaviji je bil za 29. november, za dan Republike, zmeraj sneg. Vedno ga je zrihtal tovariš Tito, ko pa je on umrl, pa vsi ostali, ki so bili: » I posle Tita . Tito«. Jaz bi k temu dodal, da ima velike zasluge tudi Titov pes Luks, ki je sredi najhujše sovražnikove ofenzive rešil komandantu Titu življenje. Aka, mu vera!
No, če boš uporabil empirično metodo , boš kmalu našel tudi izvor motečega zvoka. Moja hipoteza je sledeča. Sosedu je zmanjkalo drv, zato je postavil svoj hardwear, v obliki cirkularke, pred bajto in se lotil tistih bukovih pakleš. No, takšna strojna oprema pa ni zmeraj kompatibilna z osebami iz soseščine. Svoj ljubi računalnik si obsodil tako glasnega spakovanja, napaka!
Problem je v sosedu! Fotru reči naj ga toži, ker pa sodni mlini , kljub novi ablasti, meljejo zelo počasi , za vorshung nekatere težave reši kar sam. Če si gledal kakšen kavbojski film, si videl, da je ni boljše rešitve, da uporabiš pirotehnična sredstva. Vsekakor se bori do konca. Kaj pa se to pravi! Da bo pa tudi vsak...
Pa ne da so v prestolnici pohorski Kobanci odprli kliniko
Sploh se nisem zavedal širine problema glasnega ventilatorja...
Pa ne da so v prestolnici pohorski Kobanci odprli kliniko
Sploh se nisem zavedal širine problema glasnega ventilatorja...
He he,lepo si ga najdo Anžej!! ![]()
ja hvala za nasvete samo se pojavi probvlem ker še mam računalnik v garanciji
zato ga ne upam odpret zaradi one nalepke.
spider-ja ko ga vključim mi ful ful boli samoi pal pa če gor po kišti zažgem pa neha čez en čas pa spet začne
Pol zgleda, da imaš drugačen problem kot jaz...meni je vedno bolo, ko sem ga vključil, pol ko se je pa naložil pa je nehal. sem ga vozo na servise, pa so rekli da je to od prahu v ventilatorju, so nekaj pucali, pa je še vedno isto delalo. Zdaj mi je pa naenkrat (samoodsebe) nehalo bolit, mogoče bo tebi tud:)
no pa mi je končno nehal bolit
samo se mi je zadnjič spet začno pa sem ga mahno pa je nehal od tej naprej
pa nenea več upa
:D:D:D:D:D:D:D
Ti kr tolči po računalmiku,to ponavadi reši vse težave!!! ![]()
Nikoli s silo, raje uporabi večje kladivo ![]()
Homer ja homer bo rešil tvoje težave... ![]()
Ce ventilator ruzi je hin. Pa dokler ruzi vsaj ves da dela ko bi vtihnlo 1x pa se bodo pojavli problemi. Nesi na servis pa placaj da ti menjajo ce hoces met se garancijo ce ne pa menjas sam. Aja pa ne tolci po kisti ker bos disk unico to je zelo delikatna zadeva kateri udarci ne pasejo prevec!
mene pa zanima zakaj ni glasnosti ko gledam nekatere filme na bs playerju
hvala za odgovore
A maš AC3 kodek naložen?? ![]()
verjetno noima ker je bolj n00b v rač. zadevah
horvat - no offense ![]()
alo ekva daj nea nekaj zajebavaj jasno nisem noben n00b sam nism pa neki heker, pa ti tudi nisi če misliš da si pa se motiš ........ tu maš zaj greta kuj 2 krilna napadalca v offense
jebiga, ni pa več tisto, ko je blo s 3mi napadalci :S (CF is missing) ![]()
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Tehnična pomoč » težava