Tema: Lovrenška vlečnica
Zanima me, ali ima kdo kaj informacij o naši vlečnici? Bo letos delovala?
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška vlečnica
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Zanima me, ali ima kdo kaj informacij o naši vlečnici? Bo letos delovala?
Ja, kaj bo kaj al nič?
Pa saj vidite da nimamo topa, za vlečnico pa ja rabimo vsaj 30cm snega.
keko pa tej pride top???
sem čula da se en kmet grebe za zemljo, da ne bo kaj iz tega.... upam da to ni res....
Pa saj vidite da nimamo topa, za vlečnico pa ja rabimo vsaj 30cm snega.
Je že dobro kazalo letos. Zdaj pa te otoplitve
Kaj pa ribniška? Koliko je tam snega?
Ribniška ima odprte vse proge in več kot meter snega. Odprta je vsak dan do pete ure. V Ribnici pa imajo vsak dan nočno, ob vikendih pa je odprto cel dan.
a je res to kar sem slišal da bi naj lovrenšlo vlečnico ponujali nekomu za 3 leta v last s tem da se mora z lasniki tam gor sam pogovorit če lahko se po njihovi zemlji ljudje vozijo
pa mislim da že vsi vete da je tam gor več lasnikov
ps: me samo zanima če je to res ![]()
Ura je 23:30 in vidim skozi svoje okno... pripeljali so ratrac... zgleda,d a bomo letos lahko "skijali" na preseki!!!
To je pa res dobra novica. Če je kdo zdaj doma a se kaj vidi na Presek če je že poštamfano?
Lovrenško vlečnico je v najem vzel Joža Manfreda. Včeraj so baje montirali sidra tak, da se boste lahko doma smučali.
Drugače pa je sneg zdaj odličen za smučarijo. Sem bil v soboto na lovrenških jezerih s skijami. Najboljši spust pa je iz vrha Plešiča, 900 višinskih metrov čistega užitka. ![]()
ej folk, super novica! sem že čist adijo. prvi dan sem tam!
veliko smučarskih užitkov vsem!
Bravo!!:cool:
A ve že kdo, kdaj naj bi vlečnica začela obratovat?
sam kolko jaz vem, vi sploh ne rabite vlečnice, ker se itak ne smučate ampak mate dirke s sankami po ulici
Ej Grega-NE zezaj!!! ![]()
Končno en ki nekaj naredi za lovrenc bi jaz reko.Odkar ni kresa več na mafredevem placi ni poštenega kresovanja v Lovrenci...tak da vsaka čast Jože Manfreda.
MAnfreda Jožeta za župana!!!
baje zalaufa jutri! je že potretano!
Ej Grega-NE zezaj!!!
nič se ne zezam, ker ko sem kopa vprašal je reku, da se oni samo sankajo dol po ulici
Pa veš ki je on doma?? Tam se ja! ![]()
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška vlečnica