1

Tema: En velik problem

Lep pozdrav!
Vidim, da ste tu same brihtne glave, pa mi bote ziher pomagali....
Mam problem, mislim, da z registrom. Ko preglejujem register z System mechanicom, se mi naenkrat pojavi moder ekran im opozorilo: PAGE_FAULT_IN_NONEPAGED_AREA ; ter koda napake: STOP: 0x00000050(0xE3395000,0x00000000,0x8056B964,0x00000001)

Če mi kdo lahko pomaga, bi bil zelo vesel, pa še za pir dam...

... bolje imeti Parkinsonovo in pol pira polit, kot pa Alzenheimerjevo in ga pozabit spit ...

Re: En velik problem

To pomeni probleme z RAMi! Preveri malo rame na plati,če so dobro vstavljeni,če se niso kaj premaknili.Če maš recimo  par ramov,jih probaj zamenjat al pa zagnat samo z enim pa pol z drugim,pa boš vido če je kaj boljše!Če so rami slučajno naviti,jih spravi na normalne hitrosti. Lahko pa tudi stestiraš rame z programom MEMtest86! Tega dobiš TUKAJ! wink

3

Še en program za testirati RAM-e je Windows Memory Diagnostic. Nekje sem zasledil, da jih stestira temeljiteje.

http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp

Lp, Peter

Hvala vama za nasvet. Rame sem pregledal, stestiral, nikjer nobene napake, jaz mam pa še vedno problem...

... bolje imeti Parkinsonovo in pol pira polit, kot pa Alzenheimerjevo in ga pozabit spit ...

Od kdaj ti to dela?
Od samega začetka?

Si že kdaj formatiral oz. naložil novo kopijo OS?
V BIOSu si spreminjal kaj?
Kje si sestavljal kišto?

Aja, kje točno ti vrže tisto napako ven? V kerem programu?

To mi dela kakih 10 dni, disk ni bil nikoli formatiran, v BIOS-u ni spreminjano nič, napako mi meče pri pregledu registra s System Mechanicu5 pro, Registry mechanicu in pa ko računalnik ugasnem....

Odpri kisto, potegni rame ven, izmakni bateriji za cmos, pocakaj par minut! Vstavi baterijo nazaj, prav tako rame, idi nazaj v winse in stvar bi mora bi resena!

..::"Burn Ruber....... Not Your Soul"::..

Hvala za nasvet Punisher, ampak zadeva s tem ni rešena..... Žal

9

Win daj na novo gor kaj te ces 2ga? Ce se takrat zajbava pa comp na servis wink