1

Tema: LAN Party

Bolj kot se pogovarjamo med kolegi smo si istega mnenja, da bi bilo spet lepo narediti en LAN Party. Igre kot so COD2, UT2004 niso tako zahtevne in jih lahko igra vsak. Torej se bomo zmenli kaj konkretno al ne?

Predvidevam, da bomo organizacijo izpeljali čimprej, drugače pa je Lovrenc res "mesto duhov".

Prijave kar tukaj na foumu:

2

Re: LAN Party

Jah sam mislim da ko smo organizirala prvega z xplayerjem je blo kr fajn in sem tud takoj za da se naredi drugi lan party. Blo se bi treba z županom oz. z tistim ko je v mladinskem tam zmenit da bi dobili prostor. Pomojem večjih problemov nebo ker rač. itaq zraven prnesemo.Mogoče edino za ljubitelje arkadnih igerc kaki NFS ali pa Rally smile Jaz pa itaq sem osredotočen na cod smile Pozdrav.

smile Kuj Neka smile

Re: LAN Party

Saj ni mus, da je ravno v mladinskem centru. Lahko naredimo tudi kje drugje. Enkrat smo imeli v pekarni, potem v gasilskem domu, na mojem zadnjam pa pri maxu, kjer je bilo full vredu. Mislim, da bi se dalo z Maxom zmenit za plac, če v mladinskem centru nebo mogoče. Kolikor smo se pogovarjali nas bi bilo kar precej. Za LAN so itak najboljše "streljačine". Problem za ostale igre pa je v tem, da vsak nima volana.