Tema: Lovrenška ZIBELKA
V Večerovi zibelki je omenjen en ne-tako-mali lovrenčanček ... ISKRENE ČESTITKE mamici Klavdiji (Vedenik) Podlesnik
in ostalim članom družinice ![]()
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA
V Večerovi zibelki je omenjen en ne-tako-mali lovrenčanček ... ISKRENE ČESTITKE mamici Klavdiji (Vedenik) Podlesnik
in ostalim članom družinice ![]()
Očitno ne znam dati linka, skratka, v Večeru spet omenjen lovrenčanček ... Rodila je Neli Podlesnik!
Iskrene čestitke!
"... Moje premrle misli
so se ogrele ob tebi." (Neža Maurer: Otrok)
Hvala Za Čestitke
DruŽina Monetti
pozdrav.mene zanima če je danes v lovrencu miklavž.ki in ob kolkih???hvala za odgovor.....
Miklavž je danes sigurno,sem videl na plakatu,vendar ob kateri uri,si nisem zapomnil.Plakat je na oglasnem panoju pred kinodvorano.
pozdrav.
Sv. Nikolaj ali MIKLAVŽ pride za vse otroke (po letih ali duši) danes ob 17. uri na Prireditveni prostor! Da pohvali pridne in pograja poredne ... ![]()
Rodila se je punčka - Špeli in Gregorju.
Vse dobro mali lovrenčanki in vsem, ki jo bodo spremljali na njeni poti skozi Življenja radosti! ![]()
Baby boom v polnem razmahu - v sobotnem Večeru mala bejbika Eve Obrulj (družina Skuhala). Čestitke!
V VEČER-u je pisalo: Nataša Brezovnik rodila dečka (3460 g, 49 cm). Iskrene čestitke družini Fišer-Brezovnik.
Bog še ni obupal nad človekom - še en Lovrenčanček, Slovenec, Zemljan ![]()
v sobotnem VEČER-u piše: Špela Fornezzi rodila fantka, 3480 g, 50 cm. ČESTITKE!
Natalija Pušnik rodila dečka (3390 g, 51 cm) - bilo napisano v torkovem (29.4.2008) VEČERu. ČESTITKE družini Pušnik-Kraner!
Jasna Jodl rodila deklico (3530 g, 53 cm) - VEČER 12.6.2008 Čestitke družini Jodl-Kotnik.
Čeprav odseljena a še vedno pogosta obiskovalka Lovrenca Barbara Mlinar je danes rodila sina Antona (3.4 kg, 51 cm).
Živa Osovnikar in Primož Kranjc sta v začetku tedna postala starša deklice.
Čestitke!
Najprej bi pohvalila idejo o tej temi, toda žal sem opazila tudi, da nekaj lovrenčančkov manjka. Vem da je težko slediti vsem Večerovim zibelkam in vedeti, da je mamica res Lovrenčanka toda obstajajo še drugi viri, ki so včasih zaneslivejši npr.sosede in znanci.
Zato čestitam vsem mamicam, ki so rodile do sedaj.
Klavdija PODLESNIK rodila dečka ! iskrene čestitke družini,
čestitke tudi dedku in babici ,njihovi sosedi.
Dopust brez interneta ... Ja, rodil se je velik fantek Klavdiji in Toniju Podlesnik! Čestitke mamici, atiju, sestrici, omici, dediju, babici in seveda posebne čestitke vsem TETKAM in stricem ![]()
Če koga ne poznam osebno, se raje zanašam na 'uradni vir'; to je časnik Večer, se pa vsi lovrenčani tudi ne poznamo več med seboj in je kakšen lovrenčanček spregledan.
Če ste prepričani, da novopečeni starši ne bodo imeli nič proti objavi na lovrenškem forumu, pridno beležite naše zaklade semkaj!
![]()
DARJA (nekoč Žvikartova) in Aljoša VIVAT sta dvema sinovoma pridala še eno PUPIKO!
Čestitke vsem. ![]()
Jaz pa sem zasledila, da manjka dvakratna mamica Barbara Kasjak
Povila je dva fantka ![]()
- 25. 10. 2005
- 11. 01. 2008
V petek je na svet prijokala deklica srečnima staršema Mojci in Petru Vidmar. Čestitke
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Lovrenška ZIBELKA