Re: pohorski slovar
Spoštovani Lovrenčani! Se opravičujem, če sem z svojo včlanitvijo v forum povzročil kakršnekoli težave.
Zdaj pa še odgovor na tale zadnji post g.Pohorca.
To kar si navedel tukaj je neumnost, saj se besede razlikujejo samo v kaki črki. Ne vem kako pomoč ste mi dali , če pa praviš da se vaše besede toliko razlikujejo od južnopohorskih, kaj bom jaz z temi toliko drugačnimi besedami. Mogoče če sem lahko tudi jaz malo nesramen, bi po vsem tem, kaj se je zgodilo, rekel da tvoj namen ni bil pomagati ljubitelju rodnega narečja, ampak izpostavljanje sebe napram drugim članom in obiskovalcem foruma. Prav tako se je ogroženega počutil g.sekirca , ki me je brez razloga poimenoval za lažnivca, pa se sploh ne poznama.
Zaradi izjave G.pubeca, da pačim vaš pristni lovrenški jezik, sem zbrisal vseh svojih 32 postov, da ne bi obiskovalci foruma, mislili da Lovrenčani govorijo tako popačeno... mislim da je tudi G.pubec
začel s tole o slovarju, kje ste pa bili ŠTIRI LETA - takrat, ko se je odprla tema POHORSKI SLOVAR. Ta težnja se je pojavila šele potem , ko sem se jaz pojavil tukaj na vašem forumu,
pol pa smo vsi pametni, ja.
Naj vsem povem še enkrat, da jaz za razliko od vas zbiram tele pohorske besede ljubiteljsko,
očitno pa sem tule nekomu stopil na žulj.
Pa lep pozdrav. Grem rajši kam drugam po pomoč.