Re: Ceste
Bo tak ja
Ampak optike nebomo vidli še dolgo ne v lovrencu. Bosta kar obe cevi za potrebe elektralne ![]()
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Ceste
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Bo tak ja
Ampak optike nebomo vidli še dolgo ne v lovrencu. Bosta kar obe cevi za potrebe elektralne ![]()
In kolk sem slišal je v devetih dneh naredil le 20m zanimivo. Baje do pekarne lahko koplje pol pa mora nareit asfalt.
druga pa ostane prazna in bo na voljo za optično omrežje
Ali ima ta cev stranske priključke do hiš (ali vsaj na nekaj mestih) ali je samo položena po celotni trasi? V drugem primeru se bo spet vse prekopalo...
avax je napisal:druga pa ostane prazna in bo na voljo za optično omrežje
Ali ima ta cev stranske priključke do hiš (ali vsaj na nekaj mestih) ali je samo položena po celotni trasi? V drugem primeru se bo spet vse prekopalo...
Saj ni mišljena ta cev za optiko ( internet ) če si mel to v mislih.
Če cev ni samo za potrebe elektrarne, potem jo bo polagalec tržil sam in bo še kaj zaslužil. Morda pa je le bil na občini kak preblisk, da so med pogoje dali lastništvo nad eno tako cevjo.
Ali pa bomo čez nekaj let spet prekopavali ceste ![]()
Saj ni mišljena ta cev za optiko ( internet ) če si mel to v mislih.
Ja zakaj pa pol? Za optično omrežje med elektrarno in zajetjem?
MaTe0 je napisal:Saj ni mišljena ta cev za optiko ( internet ) če si mel to v mislih.
Ja zakaj pa pol? Za optično omrežje med elektrarno in zajetjem?
Koliko sem ga razumel ja ![]()
Čeprav mi je rekel da naj bi bila ena cev že zasedena, za drugo pa še ne vedo.
Če cev ni samo za potrebe elektrarne, potem jo bo polagalec tržil sam in bo še kaj zaslužil. Morda pa je le bil na občini kak preblisk, da so med pogoje dali lastništvo nad eno tako cevjo.
Ali pa bomo čez nekaj let spet prekopavali ceste
ceste se bojo itaq prekopale, čeprav se nekaj govori, da naj bi glavni tega projekta, podpisal z nigradom oz. s tem ko ma ceste preko nek sporazum, da se ceste vsaj 10-15let nebi odpirale ![]()
To sem tak slišal mimogrede, ne me zdaj držat za besedo, ko tak veste kak so te ljudske pripovedke od hiše do hiše
![]()
Mi lahko prosim nekdo razloži, kolikšna osna obremenitev je dovoljena po naših občinskih cestah in koliko po republiških? Konkretno me zanima za cesto ob slepnici. LP!
Poglej prometni znak.
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Ceste