Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Strani nazaj 1 … 60 61 62 63 64 … 83 naprej
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
"Morda se ne strinjam s tistim, kar govorite, vendar se bom do konca boril za vašo pravico, da to poveste." Voltaire
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Vsi ki želite kaj vpisati ali glasovati v anketah, se morate registrirati.
Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012
Sekircaa a lahko objaviš kakšno staro sliko Stoletne lipe.Včeraj sem namreč opazil ,da je "zaščitni " znak Rdečega brega padel.
Izgleda ,da ni več mogla kljubovati dežju in vetru.
Stoletne lipe več ni???????!!!! Smrk....
KAPO - res škoda, da ni več" simbola" Rdečega brega kamor smo hodli v šoli na končne izlete -LIPO pa lahko vidiš na tem foromu stran 41 slika 804.
Lp
Dobra slika ena prvih gasilske godbe. Menim da hitro po letu 1932.
Vidim tržno nišo. Spregledal sem ob demonstracijah dijakov in študentov v Ljubljani. Tisti reveži so trgali granitne kocke iz tlaka. Zakaj ne bi spet odprli ta kamnolom in začeli izdelovati granitne kocke za potrebe vsakokratnih demonstracij. Izdelovali jih bi v različnih velikostih in težah. Od 20 dekagramov, za javno upravo, do zavidljivih pol kile, za močne delavce. To idejo gojim že dolgo, mislil sem predvsem na Josipdol in že izdelal celotno logistično podlago za »Josipdolske kocke«. Povsem sem pozabil na očetnjavo. Dajmo biti prožni in se prilagodimo potrebam današnjih časov!

Lovrenška klepetalnica » Klepetalnica » Včosih je blo pa tak..... arhiv 2009-2012