Tema: Odpiram temo
Dragi Anžej, danes sem na dveh portalih prepral tvoje »iskreno« opravičilo o prenosu klepetalnice. Osebno se mi zdi takšno opravičilo absurdno in oportuno, ker pa si neposredno izpostavljen in je proti tebi stekel sodni pregon, je seveda predvsem na tebi, kako boš ravnal. Opravičilo je tvoja osebna stvar, nikakor pa ne, da zaklepaš nadaljnjo polemiko na to temo. Kot glavni administrator stvari privatiziraš in si v polni meri jemlješ pravico odločanja, o čem in kaj bomo na tem forumu govorili. Ob prenosu klepetalnice smo bili skupaj, prenos je bil moj predlog, z njim smo preprečili, kar si je »klika« na občini želela. Zdi se mi, da polemiko dopuščaš le v primerih, ko te okoliščine stisnejo čisto v kot. Res je, da se sedaj nahajamo v tvojem "vrtu", ampak ali se ti zdi res primerno, da polemiko prekinjaš po svoji volji?
Če je tvoja osnovna ideja, da nočeš mešati dreka in dvigati prahu, potem lahko rečem, da je o nekaterih stvareh potrebno odkrito govoriti. V tem vidim smisel teh strani! Še preveč je zamolčanega! Ali je normalno in običajno, da ne morem prebrati na uradnih občinskih straneh zaključnih poročil Nadzornega odbora od leta 2012?! Večno zavijanje v molk, povzroči še večjo zlo in obrekovanje.
Razumem, da nisi prepirljivec in si dober človek, ampak včasih je treba udariti po mizi in pošteno zarobantiti! Skratka, jezi me, da smo se lahko poleti 2012 skupaj odločili, te številčno podprli, pošiljali poste pod različne teme, dve leti kasneje pa soliraš, verjetno v imenu samo tebi znanega kvazi miru. Si morda pametnejši in modrejši od nas?