1 Nazadnje urejal Pohorc (29.04.2014 02:56)

Tema: Odpiram temo

Dragi Anžej, danes sem na dveh portalih prepral tvoje »iskreno« opravičilo o prenosu klepetalnice. Osebno se mi zdi takšno opravičilo absurdno in oportuno, ker pa si neposredno izpostavljen in je proti tebi stekel sodni pregon, je seveda predvsem na tebi, kako boš ravnal. Opravičilo je tvoja osebna stvar, nikakor pa ne, da zaklepaš nadaljnjo polemiko na to temo. Kot glavni administrator stvari privatiziraš in si v polni meri jemlješ pravico odločanja, o čem in kaj bomo  na tem forumu govorili. Ob prenosu klepetalnice smo bili skupaj, prenos je bil moj predlog, z njim smo preprečili, kar si je »klika« na občini želela. Zdi se mi, da polemiko dopuščaš le v primerih, ko te okoliščine stisnejo čisto v kot. Res je, da se sedaj nahajamo v tvojem "vrtu", ampak ali se ti zdi res primerno, da polemiko prekinjaš po svoji volji?

Če je tvoja osnovna ideja, da nočeš mešati dreka in dvigati prahu, potem lahko rečem, da je o nekaterih stvareh potrebno odkrito govoriti. V tem vidim smisel teh strani! Še preveč je zamolčanega! Ali je normalno in običajno, da ne morem prebrati  na uradnih občinskih straneh zaključnih poročil Nadzornega odbora od leta 2012?! Večno zavijanje v molk, povzroči še večjo zlo in obrekovanje.

Razumem, da nisi prepirljivec in si dober človek, ampak včasih je treba udariti po mizi in pošteno zarobantiti! Skratka, jezi me, da smo se lahko poleti 2012 skupaj odločili, te številčno podprli, pošiljali poste pod različne teme,  dve leti kasneje pa soliraš,  verjetno v  imenu samo tebi znanega kvazi miru. Si morda pametnejši in modrejši od nas?

2

Re: Odpiram temo

Heh... To je pa res malo smešno vse skupaj. Po vsem kar se je zgodilo v preteklem času, se na koncu gre Anžej opravičiti. Če je kdo komu dolžan opravičilo je to naš veleumni Joško. Pol se pa čudimo, da je naša cela država tam kje je... Bedaki nam vladajo, "pametni" ljudje se jim pa še na koncu opravičijo. Že takrat ko je bila zaplenjena cela baza podatkov bi moral nekdo konkretno odgovarjati za to.

Joško upam, da se ti vse to enkrat vrne kaj sedaj počneš. Upam, da letos dobimo župana, ki bo res sposoben biti župan našega kraja. Si pa težko predstavljam, da bi lahko bil kateri kandidat manj sposoben od tebe. Tako da bilo kdo bo, slabše res ne more biti... To sedaj je res podn od podna! Sram te je lahko! Pa brez zamere do vseh volivcev, vendar vsak, ki ima kanček zdrave pameti, bo vedel koga voliti in koga ne.

3

Verjetno se Anžej pač noče več boriti, ker v tem ne vidi smisla. In dvojno zapravljati denarja - tudi občinske stroške plačujemo davkoplačevalci!
Vsak, ki je spremljal zadevo, si je lahko ustvaril svoje mnenje. Prepričan sem, da da si ga je večina v Anžejevo korist. Žal pač "mali ljudje" nismo dovolj močni pri takih stvareh in energijo usmerimo kam drugam. Še sreča, da ni zapustil vsega, kar počne. In za kar mu je veliko ljudi hvaležnih. Jaz bi raje rekel "Hvala Anžej".

4

A Joško pa ima pravico za take stvari zapravljati NAŠ denar? Namesto, da bi naredil kaj koristnega za kraj!

5 Nazadnje urejal vpeter (28.04.2014 22:40)

Rookoo je napisal:

A Joško pa ima pravico za take stvari zapravljati NAŠ denar? Namesto, da bi naredil kaj koristnega za kraj!

Prvi del raje ne bi komentiral, za drugi del pa je pri Anžeju jasno, da to ŽE počne. In verjetno še bo.

In kot lahko vidimo se stvar vleče že skoraj dve leti. In se sama od sebe verjetno ne bi zaključila. Tako pa je sedaj konec kakršen pač je.
Sicer pa vsi vemo, kdo je tukaj zmagovalec! Mar ne?

6

Meni se kr zdi, da je Joško zmagovalec. Sedaj ve, da do bilo česa pride, mora samo vztrajati in na koncu bo dobil želeno (opravičilo). Pravijo, da pametnejši odneha... Zato pa je tako kot je...

Podn od podna je tole. Dosegli so svoje...sicer pa so županu šteti meseci, kaj se županovanja tiče. Boste že videli....