221 Nazadnje urejal Rakovnik Marko (17.10.2014 19:09)

Re: Občinske volitve 2014

Pozdravljeni, kot sem obljubil, sem pripravil nekaj video odgovorov na vaša vprašanja. Kdor ne uporablja fb-ja, si jih lahko ogleda na spletni strani Zdrav Lovrenc: http://www.zdrav-lovrenc.si/odgovori-na … vprasanja/

Odgovarjam na vprašanja Jošta Hribarja o brezplačni vadbi v športnih objektih, igrišču z umetno travo in kdo bo dal denar za naložbe v Lovrencu. Odgovarjam tudi na vprašanja krajana, ki mu ni vseeno kakšno vodo pijemo, kako bo v naslednjem mandatu komuniciral župan z ljudmi in nenazadnje, kako si jaz predstavljam biti uspešen brez političnega ozadja.

V kratkem sledijo še teme: širitev fitnesa, odgovori Gašperju Karničniku iz Puščave (ki sem mu jih mimogrede že osebno odnesel) in obnova dotrajanega šolskega igrišča (vse teme so že gor!). In tudi Gašper Karničnik tukaj.

Še do polnoči imamo čas! Sicer se pa vidimo v nedeljo na volitvah.

Rekel bi le eno: prosim pojdite na volišča!

Hvala in lep pozdrav,

Marko

222

Sem se zelel vzdrzati, do objave rezultatov, pa je kar tezko.

Vidim, da eni in drugi tolcete z polno mocjo. Pa naj bo, ce je taksno razmisljanje na obeh straneh. Kar se mojega mnenja tice, skoda. To je to kar je ves cas narobe v nasi celotni politiki. Ljudje morajo izbirati, med tistimi o katerih slisijo vse slabo, ker se tiste stvari nekajkrat vec poudarja. Na koncu pa je v zraku ze polovica ali vec neresnic, ki se med ljudmi se dodatno okrepijo.

Nekatera oglasanja mi zvenijo skoraj kot, da so se oglasili "botri iz ozadja".

Obcutek dobis tudi, kot da se na eni in drugi strani sploh ne uposteva nobenih zakonov(kritike in ovadbe, sem in tja).

Po prebiranju in poslusanju vsega, menim, da bo ne glede na izbiro, veliko stvari drugacnih kot so si  obcani zamislili.

Ce se spotaknem se ob mhe ker se je ravno v to temo zavlekla, ce je ne bi bilo, bi odpadla vecina tezav in se sploh ne bi imeli kregati okoli cega(vsaj glede na prebrano).  O smiselnosti taksnih projektov in koristi za obcino, pa naj si vsak svojo sliko ustvari, kdor je se nima.

Cestitke obema za drugi krog in kogar bodo obcani izvolili, naj svoje ideje dobro in zakonito izpelje v korist obcine in obcanov.

223

LAŽI POHORCA:
»Mimogrede, okoli Lovske koče je bil zadnjič odprt asfalt, na Kumnu pa  se oglaša gospa, ki pravi, da imajo cesto kot elementaler sir, pa bi potrebovali samo nekaj prikolic šodra.« VELIKA LAŽ.

Otvoritev je bila: VODOVODA

David KRANJC je na svoji parceli zgradil uto in jo podrl :« VELIKA LAŽ"

Tvoje pisanje o tem, da je David KRANJC podrl uto na svoji parceli je velika laž. (mimogrede namiguješ, da jo je podrl zato, ker je bila na črno zgrajena, a si se pri tem zelo zmotil, in tvojega posta nisem več našel. A je  izbrisan? A jaz imam njegovo vsebino shranjemno.

Omenjeni je parcelo kupil od zasebnega lastnika (ne od občine) in mu kupnino pošteno plačal. Na njen je postaliv uto, ki še danes stoji. Če je Ti ne vidiš, potem pojdi k okulistu in si kupi očala. In  ne piši laži. Lahko pa ti o tej uti pošljem sliko.

To je le nekaj laži, o katerih piše POHORC.

Rooko, daj napiši in pojasni svojim volivcem, kako ti je uspelo preslepiti volilno komisijo, da te ni zaradi lažnivih podatkov izbrisala iz liste, oziroma zavrnila listo Davida Kranjca v celoti. Verjetno to zaradi tvoje načelnosti ne bo problem.

Čuj Grabenvirt, kaj ti je Joško danes preveč vina nalil, da si postal malo čuden. Sem mislil, da ne piješ več, pa sem se zgleda motil.

Bor, ti pa ali slabo bereš poste, ali pa ti spomin peša, ker to kar praviš, da je napisal Pohorc ne drži. Pojdi poiskat nazaj kdo je napisal, da je tvoj sinko uto podrl. Aja, pa še pravopisno se motiš. Kaj si ti tudi bil pri Joškeju, ko je vino točil?

227 Nazadnje urejal Pohorc (18.10.2014 01:19)

Bor
Res je, odprli ste vodovod, ne gre za laž. Ampak za mojo neobveščenost. Ja, super ste vi jagri! Se popravljam, šlo je za vodovod, ne za asfalt, ki ga je v prihodnjem mandatu po FB napovedal David Kranjc in dobil takoj klofuto od drugod:

http://shramba.lovrenc.net/pohorc/klepet/asfalt.jpg

Za vse ostalo, kar mi pač pripisuješ in polagaš  na jezik in na tipkovnico,/razne hute, o katerih se mi še sanja ne/  lahko samo povem, da se pa ne najdem v tem.

228

Da rešimo nesporazum s temi nesrečnimi hutami: Bor, o hutah je govoril res nekdo drug - ne Pohorc.  wink

229 Nazadnje urejal Anžej (18.10.2014 08:49)

7    Rok Urnaut , roj 19.07.1985
    občina: Lovrenc na Pohorju
    naslov: Lovrenc na Pohorju, Spodnji trg 58
    poklic: Podjetnik    delo: Samostojni podjetnik

http://www.reguliranipoklici.si/prihaja … licev.aspx

Ker sem pošten,
Do volilcev iskren.
Me nič ni sram.
In to vam priznam.
»Želel sem si svetniški mandat
in zanj bi lagal še stokrat!«

230 Nazadnje urejal erik črnko (18.10.2014 01:50)

grabenvirt je napisal:

Rooko, daj napiši in pojasni svojim volivcem, kako ti je uspelo preslepiti volilno komisijo, da te ni zaradi lažnivih podatkov izbrisala iz liste, oziroma zavrnila listo Davida Kranjca v celoti. Verjetno to zaradi tvoje načelnosti ne bo problem.

Grobnvirt, daj ti nam raje pojasni, kako se lahko zgodi, da cenjen 'šolnik', zgodovinar, bivši kandidat za ravnatelja oš, eden od učiteljev, ki je vpeljal v šolski sistem predmet Verstva in etika ob otvoritvi vrtca, kjer se je zmolil tudi 'očenaš' in 'požegnalo' se je malo, stoji mirno in nič ne reče! Ti si prva oseba v naši kotlini, ki bi MORAL javno protestirati ob takšnih svinjarijah, ki jih pa ti kar naenkrat podpiraš. Res sem cenil tvoj pogled na določene stvari, marsikje sem se tudi s tabo strinjal ampak tukaj se pa neha. Zame si postal samo ena velika prodana duša in nič kaj drugega. Tvoje mnenje nič več ne šteje. Glede na to, koliko političnih opcij si pa že ti menjal in probal 'hvatat krivine', si lahko s Kranjcem kar podata roke! Opurtunizem je res odlika nekaterih, ki si mislijo, da je vse okrog njih neumno in da se nas 'navadne' lahko pelje hcat, kdaj se jim zazdi!!!

231

Da umirim strasti - Grabevirt, tole si prosim preberite:

http://www.zpiz.si/cms/?id=2&inf=87

Da skrajšam: samostojni podjetnik lahko opravlja dejavnosti kot edini ali glavni poklic. Ta termin uporablja tudi slovenska zakonodaja.

232

Za čas volilnega molka zaklepamo to temo.
Pisci zadnjih dni premislite kje ste šli čez rob in omilite svoje izjave, ki niso dostojni in v skladu s pravili te teme, nekaj sem jih skrajšal že jaz. Če pa se komu zdi kako sporočilo neprimerno, nas lahko opozori s klikom na "Opozori moderatorja".

233

Župan ostaja Joško Manfreda. 54% glasov.

http://www.volitve.gov.si/lv2014/rezult … horju.html

Cenjeni klepetalci, ki ste zadnje čase toliko klevetali in modroval - HVALA VAM za glasove, ki ste jih na tak način prispevali našemu zmagovalcu.
In nič se niste naučili iz pregovora: "Kdo drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

235

Hudiča a eni pa res kene morte iz svaje kože.Grabenvirt od tebe bi pa lehko člavek keka bol pometnega dobiv!!

236

Dragi Lovrenčani,
Župan je zrcalo Našega "lepega" Lovrenca
Nisem kompetentna oseba, da ocenjujem intelektualne, retorične,... sposobnosti našega župana.
Ocenite sami!  Amapak vedite, TO SMO MI ! "Mi" smo ga izvolili!!!
Zdaj pa živite s tem!!!

237

Današnji zmagovalec je Marko Rakovnik.
In vsi povezani, pozitivno naravnani, tako razlicni a enotni, mladi IN stari, ki ga podpiramo.
Marko - poklon.
Ubogi Lovrenc ... a tak si torej, moj lepi kraj.

238

Dragi Lovrenc vesele praznike in srecno novo leto..._

Mojster Grabenvirt.
Tebe očitno posledice preglobokega pogleda v kozarec v petek na Joškejevi zabavi, še danes spremljajo. Pa koliko je meni znano si doma v večji luknji kot pa ostali Lovrenčani, tako da ... Pa še nekaj se sprašujem, glede na aprilske značilnosti Manfredejevih obljub, ali bo res imel toliko "kohones", da bo Mlakarju rekel "sajonara" in na njegovo mesto posadil Davida Krajnca.

240

Čestitam obema, bila je dobra borba!Verjamem, da bo Joško naredo vse najbolje, kar bo v njegovi moči za Lovrenc,kakor bi tudi Rakovnik!